Uff kylan är på G!

2009-08-30 / 20:54:07
Och så är det redan söndag kväll.. tycker helgen har gått så fort, fast än man inte har gjort nått spec.. I Fredags skulle evi på interjuv, körde henne tid och hon ringer mig sek. efter och säger att det inte blir av pga privata själ.. Hade precis parkulerat bilen för att springa in på guldfynd då jag och mamma va tvunga att vända för att plocka upp henne.. Så istället åke vi till fresta för att hälsa på jimmy grav. Vi strossa runt där också och kollade in alla gravstenarna som fanns.. Senare på kvällen gick vi förbi ahmed och nadja som senare följde med oss till vårat kollektiv (knarkkvarte som åsa tycker) för att ta oss en varsin groggish! Gabbe och hans chef dök också upp en liten stund och som ALLTID deckar gabbe i evis säng.. Så vi satt där ute och hade våra olika diskussioner tills sängen kallade.

Lördagen börjar med att bli väckt av evelina as usual, inget konstigt med det längre tycker jag inte.. Så en kopp kaffe och två cigg för mig så är jag vaken, evi behöver minst 10 koppar och ett helt paket sen är hon extas och redo för en herre jävlans storstädning! Vi höll på i ett par timmar tills vi drog med nettan och micke för att handla lite käk! Sen på kvällen kommer ahmed och nadja med ett glatt humör och en flaska barnförbjudet! Det går åt när evi är törstig.. En halv film av sex and the city blev det också, och fortsättingen såg jag nyss.. Nu sitter väl evi med evil eye och vill att jag ska flytta på mig för att jag okuperar henne säng! Så jag ska väll, ta mitt arsle och flytta på mig till mig rätta sida hade jag tänkt! Men först ett samtal & en natti cigg.. Sen tandborsten och en BOK!? ihhhh, ahh! natt natt pok

I´m that bitch

2009-08-28 / 10:44:59
uff har inte haft ork till att blogga dem här dagarna, men nu slänger jag in en snabbt inlägg vinnan evi kommer..
Igår på dagen va jag förbi nettan för att passa dogsen en snabbis.. Sen kommer evi sur som en jävla citron jävel hem, dock va jag lika sur så vi låg i en varsing säng och sura ett tag... Jag hade fått äckel papperna tillbaka hemskickade från försäkringskassan pga att dom är ...och deras mostrar!!! Och evi hade varit hos tandis och dom hade rånat henne på alla pengar hon ädge och hade!! Men på lite bättre humör och andra tankar blev de när vi blev uppbjudna på mat hos ahmed och najda.. Maten va iaf gudomligt gott och jävlar va mätt man blev.. Vi satt ute på deras baksida drack och snackade om allt mellan himmel och jord as usual..

Och så blir man väckt i en onormal tid som vanligt utav evi!! klockan 8 imorse va hon uppe med tuppen och börja härja som vanligt :S Fy fan säger jag bara xD

Idag ska tanta på interjuv, så jag håller mina tummar för henne, bör ni också göra.. Nu måste jag googla lite.. pok

Man blir ju depp av dehär

2009-08-26 / 11:48:26
uff, det här vädret gör mig galen.. hatar regn, hatar vinter.. Kan inte solen bara stråla och ge mig värme.. I neeed!! Finns inget värre, och nu när man passar clara så är de ett måste att gå ut. Och mupparna utanför mobbar mig för att jag blir blöt, snacka om att dom pratar om sig själva som mååste jobba ute i det här såkallade underbara regnet. Rätt åt dom!

Jag är aldrig nöjd

2009-08-25 / 19:12:59

Har googlat runt som en galing för att hitta mitt kors som jag vill tatuera mellan skulderbladen.. Har ennu inte fastnat nån som jag sett, så undra tro om jag ska ta tag i de och rita en själv kankse? Denna gång ska de ta mig fan bli nått som jag ska bli nöjd med.. För min i svanken är rena katastrofen, iaf mitt namn som är ojämt och äckligt.. Marcus sa att hans tatuerare är skit bra, så man kankse ska testa där.. Måste till och börja med hitta mitt kors!!

ne, nu tjatar tanten om att få datorn, hon har gått och blivit kär tror jag :) hon har aldrig haft så brottom innan!!! haha..

chiaaaaoo

A shot at love

2009-08-24 / 21:51:47

För första gången på jag vet inte hur länge så brast me mellan mig och basse. Det är sjukt jobbit när de blir så för vi verkar inte förstå varandra, så det blir lätt att man missuppfattar varandras tycke eller vad fan de heter.. Han är där och jag är här så de går inte direkt att lösa de på nått annat sätt än mobilen.. Ibland så behövs de bråk också för att ett förhållande ska stärkas, jag menar vad vorre ett förhållande utan bråk? Man kan inte alltid ha de perfekt då vorre de något fel istället.. Men mina aggritioner fick gå ut med en kudde uppstoppad i ansiktet som min käraste evi erbjöd... Grannarna är lite kinkiga här..

Hur som helst.. När mamma kom från jobbet så skulle jag ut och köra lite.. så ser jag att en lampa i instrument parnelen börjar lysa, så jag stannar bilen och skulle backa upp på en grusväg och känner hur bilen börjar luta för att jag blev bländad av solen, så ena däcket hamnar i diket.. Men de va inte de största problemet, de största problemet var att jag inte fick köra iväg.. Så mamma ringer pappa och ber han komma för hon trodde att de va olja som behövdes fylla på då bilden med överhettad.. men de visade sig vara en avgasvarning. Anyway.. las snutas dyker såklart upp när man behöver som minst, dock trevliga va dom.. Dom frågade vad som hade hänt och jag förklarade. Så då går snuten och kollar bak på bilen säger "övningskör". och jag tittar lite snett på honom och sa "där har du förklaringen till varför bilen halft hamnat i diket" och han garvar.. Sen innan dom skulle åka så säger ena "det är bra att du övningskör på alla olika ställen, samt att köra i diket så du inte kuggar uppkörningen" Så garva dom..
Dom kan vara trevliga, minst när man anar de..

nu kallar tandborsten, och boken som evi fått mig börja läsa.. hörde ni? jag läser en bok.. helt ofattbart! natt natt, pok

Behöver skämma bort mig lite..

2009-08-24 / 13:43:01
.. beställde lite produkter från daniel jouvance. Min moster rekomenderade att han har as bra produkter, dyrt, men det kostar att ligga på topp. fastnade för en peeling som jag testade hos moster.. Så jag va tvungen att beställa den samt en olja som gör huden mjuk och den luktar skiit gott..

Hela min kropp har börjat flagna, det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in mig, jag tappar all min färg just nu :( .. Men till nästa år så har jag fått ett tips som jag kan dela med mig är att efter varje dag på stranden ska man skrubba kroppen så man tar bort döda hudceller, för då sätter sig färgen och de håller riktigt länge.

Pms or whats wrong wid me?

2009-08-24 / 13:20:44
Va på uruselt humör igår och alla var idioter.. Det va lite läskigt för jag fick verkligen knipa min käft om någon sa nått som jag tyckte va fel. Jag skulle ju köra till tensta igår för att träffa moster min.. en ilsken steph bakom ratten, det gick fort!

Då jag va som argast va här om dagen när jag hade skrivning.. 52 ska man ha för att få godkänt.. Jag fick fucking 51. Då va jag rasande må jag lova.. Aså hade haft tillgångar till sprängmedel så hade jag sprängt hela jävla sthlm city. Damn va de kockade i mig då.

mat mat mat

2009-08-19 / 17:44:55
Jag och evi sitter här och är utsvultna.. Men i förebyggande syfte så tog ett glas saft.. Nettan skulle laga massor med mat till hela världen känndes de som, så hon frågade om vi också ville ha en tallrik!! Jammie.. När den nu kommer, den är väldigt försenad! Dagen har varit välldigt lugn.. evi är sjuk veckan ut tror hon.. nöff nöff, hon har talsvårigheter ta mig fan, hon kan ´sitta här bredvid och skratta men inte prata.. hon nöffar bara!

Jag har iaf spenderat dagen framfär datan och pluggat sönder mig själv inför morgondagen.. Och evi har läst ut 7 böcker under den tiden, kanske inte bokstavligen 7, men typ!! fint väder har det varit idag, helt underbart.. Så sjuklingen och jag passar på att gå med rumpan bar innan den otäcka snön kommer..

Strax kommer gabriel, vi tänkte spela lite poker och umgås!! Uppdaterar senare under kvällen gång och berättar hur det går.. pok

^^

2009-08-18 / 20:19:14
En hungrig flicka är ingen lycklig flicka

Vin vin vin vin...

2009-08-18 / 19:50:22
.. har blivit beroende utav vin tror jag... Har smittat ner evi i det också så hon har börjat med den barnsliga delen att dricka med sprite i .. xD hah!! Gabbe dyker strax förbi också... så i väntan på de hinner man nog ta ett glas till.. Thomas kommer snart också, men en lipa cigg cigg!! Evi, nu får vi ta mig fan skärpa oss.. Vi skulle ju sluta röka!?






Denhär bliden är fortfarande klockren!

Nails

2009-08-18 / 19:41:04
Kollar på lite bilder som jag har i bilddagboken och så började jag tänka på när jag gjorde mina och evis naglar. Saknar dom verkligen!! Ska gå en manikyr kurs när ekonomin tillåter de!


Köttbullar

2009-08-18 / 19:37:52
Det finns inget godare än köttbullar ibland.. nu då? xD

Evi är inte normal idag.. hon måste allvarligt talat lida utav nånting.. Jag har ännu inte kommit på vilken diagnos hon lider utav.. men snart så.. Snart kommer jag på de!!
Men jag kan ju inte heller påstå att jag är frisk.. Vi två är ju som systrar!!

Ett genii till granne

2009-08-18 / 12:06:13
Har värsta ångesten inför teoriprovet och köringen, börjar bli sjuk. Så jag vet inte om de bästa vorre om jag avbokar och försöker hitta en ny tid snarast eller om jag ska försöka ge de en chans och prova.. men det blir så jävla mycket pengar som försvinner för ingenting om jag blir riktigt dålig tills dess, det vet jag ju inte.. =/ Så får se hur de blir tills imorgon..

Va och bada på rösjöbadet i söndags med evi och gabbe, evi är en fisk och är ej normal.. Det va skit kallt i vattnet och solen låg bakom molnen och fisken hoppa åt alla håll och kanter, åt vilket håll man än kolla så va hon alltingen i vattnet eller va på väg och dyka i.. Hon är inte normal? Jag försökte hoppa i, doppade fötterna och bara de gjorde att jag blev avskräckt från skiten, men fan efter många om och men, så doppade jag mig, gabbe däremot är en riktig kääriiing!! haha, behöver jag fortsätta förklara? xD Senare på eftermiddagen tilllagades de kyckling med ris, mycket väl godkänt stephanie! Bra jobbat.. =) Och sen dök först barn geniet upp, det ska bara från 7-12 år. Aså de va ju helt jävla omöjlig. sjukt svåra frågor, både jag och evi satt som fån och gabbe de geniet kan ta mig fan allt och lite till.. Familje geniet dök också upp i förhoppningar på att de kankse skulle vara lite lättare frågor, men aa jo tjena!! Gabbe kunde prata för sig själv, man känner sig som en liten jävla vilsen skogsmyra när han visar sin intelligens.. Men igår skulle jag och evi ta revanch, trodde vi, tills han fatta att vi sorterade korten så vi fick som lätta och han alla dem svåra!! minnet är bra med kort, men lite allmänbildad har man blivit domhär 2 dagarna iaf!! Trode jag lyssnade i skolan jag!!

Såhär blir de när en kille okuperar köket btw



-.-

2009-08-18 / 11:44:54


It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied
I skip my pride
I beg you dear

fire on da danceflor

2009-08-16 / 10:24:43
godmorgon!! Aså är under namnet kimse är man uppe en söndags morgon halv 8.. Både evi och gadde va uppe med tuppen och jag förstår mig inte på dom.. hur fan kan man vara så jävla pigg? Jag försökte iaf sova ett tag till, men troru jag fick de? Täcket som drogs av, lampor som tänds och ett jävla liv ta mig fan.. Nu väntar vi iaf på att gabbe ska komma med mjölk så vi kan käka frukost och dricka kaffe..

Nu kallar frullen  =) haha pok

U can stand under my umbrella

2009-08-15 / 23:45:50
Haa, asååå what a night!! och den är ännu inte slut än.. Gabbes "chef" vad jag fatta de som fyller år imorgon, och dem skulle ut och fira honom inne i stan så jag och evi haka på eftersom att vi endå inte hade något annat för oss, så jag hade värsta problemet att hitta strumpbyxor för alla va för ljusa för mig, jag vände upp och ner på mammas låda så det fick bli till att gå utan, älskar mina bruna ben, så det kvittade. anyways vi bar oss in till stan men vände lika fort.. Fattar inte varör, men det blev som de blev.. Jag sitter här, evi lagar mat och gabbe diskar.. haha, vilken service, i liiiike!!!

god night

Long time, no see

2009-08-15 / 19:06:30

träffade min moster igår efter typ 1 år.. skit roligt att träffa henne!!! Hade druckit massa vin innan så jag va på lyset när jag träffa henne och efter ett tag började jäsparna smyga fram! Så när jag kom tbx till evi så tog jag ett glas vin för att jag trode att de skulle göra min piggare.. ahjo.. de hjälpte ju jätte mycket.

Det va en fjortisfest här några portar ifrån igår, så jag och evi kunde fan inte sova pga av den jobbiga musiken!! Så vi gav oss fan på att kliva upp ur sängen ocg ringa störnings tjouren! Evel eye!!! haha, stakars människor, men jag vet själv hur det va när man va så gammal, man atta ju varken ut eller in!

Idag så va vi uppe hos ahmen och nadja och kasta pil.. Började morgonen med att ta varsin cider ör omväxlings skull.. Har bara druckit massa vin de senaste dagarna!! anyways, dricka på fastande mage är ju ingen höjdare, så vi tog våra rövar och bar oss upp till turken för att köpa varsin gorbys, eller ha tog en billys också, kunde fan inte lämna den där oavsätt priset!! Men när vi va påväg tbx till de gita paret så passerar vi 3 grabbar och en brud med en hun jävel.. kankse va 25+ .. Och ena vräker ur sig, åhhhh år jag smaka godis, jag ba öhh, de är en billys och cigg.. Och så för jag höra "vill du ligga med mig" asså jag trode jag skulle köra in klacken i ögat på honom av ren ilska.. Ofta får jag höra saker, men när man sjunker så lågt så får man ta mig fan käka upp sitt skit efteråt!!

Aja, nu sitter evi och gabbe ute på ballen så jag kankse ska göra dem sällskap!! pok

RELAX

2009-08-14 / 11:49:39

Dagarna har gått så fort, kändes lixom som att jag kom från grekalnd igår.. Evi va ledig från jobbet igår så igår började vi dagen med ett glas vin på ballen.. Vi har anläggare här som fixar och donar ute på framsidan vilket är lite trevligt endå, för dom är väldigt pratglada av sig.. Och en gratis väckarklocka går an när man inte har en tid att passa.. Halv 8 imorse började dom röjja här utanför, och när jag kommer ut till balkongen för att tända en cigg helt nyvaken med täcket runt om mig så säger ena "jag körde ju hur lungt som helst för att du inte skulle vakna" .. Omtänksamma människor kan man ju inte bli arga på! Så kökskniven får komma fram nånannan dag!!

Nu iaf har jag pluggat trotts all ljud och elände här utanför så jag tänkte sticka ner till bolaget och gynna mig lite vin!!
Peace

I love to be me

2009-08-12 / 13:13:33

Diamonds are a girls best friend

2009-08-12 / 13:11:39
Om 3 veckor fyller jag 21 =)

I miss you

2009-08-12 / 10:16:02
Saknar min baby så mycket att jag inte orkar göra nånting, borde egentligen plugga men jag kommer absolut ingen vart.. Ligger i sängen med den bärbara i knät och clara som ligger brevid mig..

Det va en hopplös natt, vakande jag vet inte hur många gånger!! Först katten som jama utifrån så jag va tvungen att gå och öppna, grodan som röjde sönder så de eka i öronen, evi som små snarka och katten som lekte med mina fötter, sen blev man kiss nödig mitt upp i allt, men fan ihelvete att jag går upp och kissar här mitt i natten!! Evi har ju skrämt satan ur mig med hennes jävla syner och så mycket som de spökar här och gud vet vad.. skulle skita på mig om jag sov här själv.. Dagarna går endå ann, gäller att ha tillräckligt med hög musik så man inte inbillar sig massa onödigt joks..

tänkte springa hem en snabbis och hämta sladden till kameran och kolla hur grekland bilderna blev.. pok





Am back

2009-08-11 / 18:13:42

och så är man tillbaka till kalla sverige, och dåligt väder är ju ingen nyhet.. Jag hade de iaf super skönt i 2 veckor med sol, bad och vänner :) Skulle dock vara såå mycket skönare att stanna ett tag till, men sverige kallade! Alltid när jag kommer till mammas vänner så säger dom alltid att jag ska stanna kvar och bo där.. Nångång i framtiden kankse man kan ta och fundera på de, skulle vara lite skoj att testa leva i den mijön, dock lika svårt där som det är här att få jobb, men det får bli ett tidproblem isf..

Resan till sverige va pirrit eftersom att jag åkte själv tillbaka till sthlm och va tvungen att mellanlanda i polen och checka om, men det gick bra!! Sen på kvällen kom daniel och hans flickvän och plocka upp mig och sanna på väsby station för att sen gama mat på donken.. hade totalt glömt bort sthlm curing ihelgen så danne påminde mig så jag och evi har våra funderingar att åka in..

sitter hos evi nu och slänger in ett blogg inlägg och eftersom att anett nu flyttat så flyttar jag in här i ett par dagar eller mer.. =P Vi har gjort värsta kollektivet inne i vardagsrummet, jätte mysigt :)

Uppdaterar sen, pok