Skit väder!

2011-09-21 / 22:43:40
Det har regnat i flera dagar nu.. Det räcker! Man kan ju inte gå ut.. Något jag minsann inte gillar det är att promera ute i regnet. Jag har ju under (2) veckors tid varit ute o vandrat i skogen, så det har varit slappt nu sen i söndags. Lite ångest får jag, så jag ska ta en promenix till affärn (STÄNGT) fram och tbx. Och nej, det tar inte 5-10 min att gå. Utan det tar ca 25-30 min att gå dit.
Nära och bra.. Inte minst om det det händer något så måste tillbringa någon timme + för att komma till närmsta akut. 
Den kvällen jag skar min i fingret. Då gick det fort, basse hade ingen aning om vart bromsen låg, så en stund där trodde jag att livet mitt skulle ta slut. 

Kikade lite på Skistar. Jag och sambon vill åka över nyår, priserna för 4 dagar kan jag tycka är lite för mycket, men det kankse är standard priser. Vi skulle vänta lite med det, beroende på om jag får jobb eller inte avgör det hela också. Tummen upp för jobb, tummen upp för åre över nyår :)



 

Stor städ

2011-09-16 / 21:38:49
Nu efter typ .. 4-5 timmar så är hela lägenheten som ny igen. Och det är super skönt att äntligen vara färdrig. Det har tagit mig 2 veckor att komma igång. det är så himla lätt att skjuta undan allt åt sidan och ha det i baktanken "jag gör det imorn".
Jag har precis tagit en dusch, strax ska jag åka och hämta Sanna som kommer på besök.
Basse är lite velig, han vill följa med in till hultsfred, men han ska lixom upp kl 6 och jobba. Så nu ligger han och tar en "powernap", tror jag låter honom fortsätta sova.


Nu ska ta på mig pyamasen och sätta mig i bilen.
Chopp chopp

Fredag

2011-09-16 / 14:05:37
Vilket underbart väder det är ute idag. soligt och varmt .. Vintern är inte långt ifrån, och konstigt nog så längtar jag till vinter med massa snö. Det är lite konstigt för att vara jag eftersom att jag är en sommar människa. Den stora nackdelen är att jag måste köpa nya vinterdäck, that sucks! Skulle helst vilja köpa en ny bil ;) men det får då vänta ett tag till.

Nu måste jag ta och städa lite innan basse vaknar, sen ska jag åka och hämta ut paktet från foderbilen. Ser fram emot att testa de nya fodret. Rätta mig om jag har fel, men ska man blanda det gammla med det nya fodret nu i början?
För att Missy ska vänja sig det? Jag är inte kattexpert, så lite hjälp skulle vara nice :)

åhåå, hon har blivit så gosig nu på senaste tiden, hon ska sitta på axeln och kurra en i örat och slicka ansiktet som bara den. Synd bara att hon växer, hade velat ha henne i den storleken hon är i nu.



Lyx resa

2011-09-15 / 00:32:42
Kom och tänka på resan vi vann i början av året. Det är så sjukt att jag ännu inte smält de. När jag väl tänker på den kvällen vi vann på bingo, så blev man så innihelvetes ivrig. Sprang till datorn, blippa på fritidresor, vart man skulle åka, ringa hela telefonboken, röka i lass, checka lotten 100 ggr om. Den känslan vill jag känna igen. 

Nu jag är med och tävlar om en lyx resa till thailand. Skulle sitta som en smäck i början på nästa år. Hoppas hoppas.



Tjollahopp

2011-09-15 / 00:25:39
Dagen har spruningt iväg. Idag har jag hållt högt tempo. Har bestämt mig för att gå ner lite i vikt och därmed är det bra att man rör på sig, annars händer det ju ingenting. Så jag va ute i skogen i ca 2 timmar idag. Dessutom fick jag svamp på köpet. Vi har plockat så mycket svamp att vi tom gett bort till grannen och morföräldrar.

Våran lilla kisse är 4 mån gammal, växer så de knakar. När jag diskade hörde jag på radion om en hemsida som heter Foderbilen. Så jag gick in och kika lite, och det fanns en hel del att beställa, kattsand i lass, och torrfoder ska vi prova nytt. Tror inte Missy gillar detta foder vi har nu. Så det ska bli spännande att se. Dock fann det kg säckar och inte prova på. Så jag hoppas att hon verkligen tycker om de.
Justee, ang hennes namn. Jag bestämde att hon skulle heta Missy. Men basse är inte så speciellt nöjd med namnet. Han har bestämt sig för att döpa henne till Leguene. Så stackarn springer runt här helt förvirrad.





Sugen på att blogga igen

2011-09-14 / 01:40:12
Det har varit lite fram och tillbaka med bloggandet, och känner att det kan vara läge att börja skriva igen. Hoppas däremot att det blir långvarit nu som det va innan. Håll tummen, så uppdaterar jag imorn.

.. Kanske.. !

Nej, jag skoja.