Jävla förkylning..

2009-09-25 / 11:51:38
och inte nog med de, har fan ont i halsen också! Usch, men det kankse va på tiden, trode först att jag va emun mot att bli sjuk då både evi och jenny ha burit på gud vet vad!! Spec evi, hennes sjukdomar kan man radda upp ett helt inlägg på.. haha!

Dem här dagarna har inneburit slapp bara.. Här om dagen öppnades det champagne då vi skålade för evi och hennes nya lägenhet.. det va ahmed och najda som kom förbi med den, så det spelades kort och hade de trevligt.
Sen har det varit massa idol tittande, när evi sa att erik hade sökt till idol så blir man tvungen att följa de, vi hejar iaf på honom!! Han har en jävla röst, och han har kommit till slut edition, och jag tror fan att han kommer komma ganska långt med den rösten han har! Han har en väldigt skojsig humor också.. haha iaf efter de som man sett på saxo iaf!!

Ikväll ska evi min goa pärla ha inflyttingsfest.. vi får dock se hur mycket jag orkar med de ikväll.. Det är dock lite tråkigt att freddan ska åka hem just idag.. Men evi klarar nog sig när hon har mig som sällskap, haha!

ne, snoret väller ner på tanjetbordet snart.. usch pok

Saknar grekland

2009-09-23 / 23:05:42



Värmen, stranden, människorna, caferna, utelivet. Aså det är helt crazy vad skillnad det är på utelivet här och där.. På ett sätt är de endå bra, för om det hade varit samma här hade man nog kanske inte uppskattat de på samma sätt. Men lixom en krog här, det är som ett cafe där. Och utelivet kan ni ju bara drömma om! aff ah fett nice är det helt enkelt, vill tillbaka. Man kanske ska sattsa på att åka ett gäng till lägenheten man har nästa sommar?! eller vad säger ni flickor och pojkar?

Dry your eyes

2009-09-21 / 14:05:25

I dina ögon ser jag ljuset

2009-09-21 / 14:01:55

Vilken dag de va igår, tillslut efter 11 timmars jobb drygt fick vi iordning på allt, nu är det bara soffan som fattats men de ska evelinsan köpa snart! Sitter hos henne just nu, hon åkte precis till stationen för att möta freddan som är på g.. Så när dom kommer ska vi spela lite kort.. Aså jag förstår inte, ena är typ super intelligent och den andra har tur i spel, och jag skojar inte när jag sägr TUR I SPEL! Haha komiska är att jag och evi är bara vi.. Men det vi är bra på, det är att inreda och älska :)

Miss my baby boo like crazy.. Uff dethär är skit tufft!

Vi tog oss ur vår storm
Och livet tog en annan form
Men vi vågade ändå älska varann

För nån som du
Så kan jag lämna allt jag har
Med nån som du
Blir hela världen underbar
Jag har drömt så många drömmar
Kan den här nu bli sann?



Make a little space

2009-09-20 / 19:52:13
tjudii, Det har varit fullt upp hela dagen lång. Har hjälpt och håller även på än att försöka få iordning i hennes lägenhet. Fast nu går det dock inte så bra.Så tänkte lägga in ett snabbis inlägg för att visa att jag lever iaf..

Helgen har varit .. ah den gick som den gick.. Kvällarna spenderades hos penny där vi drack och hade oss. Latja oss med hans bror och vänner också..

Ojoj, nu händer de grejjer. måste dra
pok

Popcorn

2009-09-16 / 15:59:15

Sitter hos penny och äter popcorn, länge sen man gorma i sig de, gott gott.. Va förbi centrum tidigare idag och mötte jenny.. Fick min näsplutt =) yäy. Hittade ett par as snygga guld örhängen med bling bling.. 500 spänn kostatde dem, men ack va jag vill ha!

Idag vet jag inte vad som händer mer än att äta mat.. Justja, tankar ner alla harry potter filmerna för jenny vill se dom, sen tvingade jag henne att gå på bio med mig för att de den nya.. Den finns dock att tanka ner, men känns inte så roligt att de den på en tv.. Hade jag haft en projektor i bakfickan så hade jag tankar ner filmen!





Bästa <3 Enjoy, pok

Det va då ett jävla strul

2009-09-15 / 18:58:20
Mmm.. precis som the rubrikas!! ett jävla strul, alltid.. Min ungdomsgaranti började från och med 1 juli, och än har jag inte fått några pengar.. Efter att ha ringt försäkringskassan och ams så skicka jag iväg uttliggare nya kompletteringar, och nu skickade jag in för denna månad också.. 3 månader alltså, nu ekar de på mitt konto, men fan va tusen lappar jag kommer äga snart!! Smaka på den du!!!

Jag är så jävla hungrig, så vi hörs! pok

När vindarna viskar mitt namn

2009-09-15 / 18:52:53



Evi hjärtat, vad säger du? ska vi ge denna en karaoke chans?

make some noice

2009-09-15 / 11:46:25
Paa va dagarna bara flyger iväg, helt otroligt. Känns som att de va fredag igår.. Anyways, Fredags kvällen slutade med att jag va uppe hos jenny, Ville verkligen verkligen åka till märsta för att träffa ems.. Men så fort mens värken tog över mig fick jag nog och stannade hemma!!

I lördags gick jag till evi och tog en kopp kaffe och spelade lite kort, Freddan från småland hade kommit på besök tills evi, och dem verkar vara lite små kära i varandra måni tro! De va en bra kille för evi, hoppas de blir nått gumman! Senare på eftermiddagen fick jag ett sne ryck, fixade iordning mig tog min vokda flaska och traska upp till jennö! Så vi satt och groggade kvällen ut.. Det va trevligt faktiskt!!

Söndags va jag hos evi as usual jag drack kaffe och kort spel fick de bli då också.. Sen spenderade jag hela min kväll hemma för en gång skull.. Kan vara skönt ibland och bara slappa lite!

Igår gick jag och jennö till infra för att handa lite käk.. Ja hon vet vad! ;) Sen spenderades snöndags kvällen framför tvn. Och jag hatar att jag alltid glömmer mina glasögon, för jag måste alltid kisa när jag tittar och de är sjukt irriterade!

Senasre idag så ska jag möta jennö efter hon slutat jobbet, så jag har faktiskt ingen aning vad som händer och fingrar efter de!!  vi får se, pok

kärlek är lycka

2009-09-11 / 13:15:35
Strax ska evi dra och jag ska hem och måla mina skruttiga naglar!! Evi satt och målade sina naglar så då fick jag ett ryck och filade och målad hennes tånaglar samma färg. Tjusigt de blev..

Vill göra om designen på mig blogg, har tröttnat att ha de så nu, måste sätta fart och fixa de nåndag! Om jag orkar..

Ohhhhh nu pirrar de i evis mage, haha jätte roligt att reta henne xD

Enjoy

2009-09-11 / 12:07:56

Idag är det fredagsmys

2009-09-11 / 12:04:29
Tjudii människor! Är det inte ett strålande väder ute idag? Man blir ju på as bra humör när sommaren fortfarande krigar sig fast trotts frossan man har på kvällarna, det är ju blivit äckligt kallt på kvällarna, uah! Nu sitter jag hos evi iaf och dricker kaffe mdans hon gör sig iordning eftersom att hon ska träffa sin efterlängtade freddan, sjukt nervös är hon, men det kommer vara massa röda hjärtan i luften mellan dom sen!! Sweet.. Man blir på lite depp humör till och från då man inte har sin älskade vid sin sida, saknar honom oerhört mycket och det är jätte jobbigt att ha en konstant saknad hela tiden, vi har inte träffats på lite mer än 2 månader nu. Men det kommer bli helt underbart när man väl får träffa honom, kommer ihåg sist vi va ifrån varandra såhär länge, blicken jag fick när jag såg honom efter två månader och värmen som spreds i hela kroppen.. Bästa!!


Anyway, idag har jag ännu inget planerat och kontot ekar fortfarande, det suger rätt hårt! Men vi får se vart vindarna bär mig ikväll.. Skulle vara nice att dra till saxo ikväll och ha lite skojs så man kommer på andra tankar! Nu ska jag skriva ett mail till försäkrningskassan tänkte jag, uppdaterar senare, pok!

Dålig uppdatering

2009-09-10 / 12:56:23
Har varit lite dåligt med inlägg dem senaste dagarna, enda sen jag och evi separerade så har jag gått egenom en tuff period med deppresioner.. Typiskt!

har hunnit göra en hel del dock, i och med att evi vägrar skriva på skillsmässopapperna så måste vi endå umgås med varandra, vi hade ett starkt band tills jag kom henne och freddan! Shit happens, life goes on! haha!! Nää, men nu ska jag försöka att få minnet att gå igång.. Vi va uppe hos ahmed och nadja för ett par dagar sen och käkade middag, jätte gott! Dem bjuder alltid på ett trevligt sällskap och alltid ett glatt humör. Det tycker vi om!

I fredags fyllde jag hela 21 år.. Känns förjävligt att hamna i vuxenlivet, vill bara krypa ner i vagnen igen!! Jag och jenny åkte iaf kryssing i torsdags vilket var skit roligt, as trevligt folk på båten.. Det roligaste är alla bråk hela tiden, cat fight fick vi bla se, har aldrig förstått med på tjejer som slåss som kärringar, drar varandra i håret och grejjer, fjolligt! pappa fick iaf hämta oss från Värtahamnen, hade så jävla mycket att bära så de hade aldrig funkat att åka komuallt! Hann baka en tårta på min födelsedag, den såg förjävlig ut enligt evi tills mamma kom och fixade till den.. haha! Sen tog vi oss en varsin grogg, och jag va ju så jävla död så jag dissa kvällen och sov..


men det blev yttligare en tårta på söndagen då gabbe kom förbi med ett jävla leende som vanligt, haha!!  söndagsmys med prinsesstårta och Ensam mamma söker blev de! =P 


Sitter här och mensar och nu känner jag att jag behöver proppa in min ipren för smärtan är på g !!  Chiaoo