Es stockhooolm..

2009-07-23 / 17:41:04

phöö, nu är jag äntligen framme i väsby.. Bussresan va nog fan de drygaste jag varit med om .. eller ah. kankse inte så överdrivet, den okej.. pappa kom och mötte mig inne i stan sen efter de åkte vi till rosers för att hämta bilen som va på värkstan. sedan va evi ute och vänta på mig med wilma.. och fy satan vad hon blev glad.. sötnöten! sitter i sängen och surfar lite eftersom att evi packar sina saker.. Hon ska flytta ifrån mig :( hela familjen ska flytta.. ne, så kan jag ju inte säga, det är ju jag som har flyttat ifrån henne :( hmm.. ahh precis.. Gick igenom saker som dem ska kasta så jag hitta mycket bra saker som jag ska ta med mig hem.. :) och det blir förmodligen mer som ska kastas.. så jag måste få skjus hem sen för det blir nog en kasse till . hoppas jag iaf :)

Nu har inte jag mina ögon på mig och jag kommer fan få huvudvärk snart såsom jag sitter och kisar.. Och jag bara hatar att skriva på en bärbar dator, jag lyckas alltid trycka på flera knappar samtidigt så jag får sudda ut hälften av de jag skriver jag skriva om de, så nu ska jag sluta skriva innan jag blir tokig..

pok

Sista kvällen

2009-07-22 / 12:15:46
Idag är det sista dagen som man får umgås med baby innan jag bär mig upp till sthlm.. Men denna dagen ska spenderas väl när han kommer hem från jobbet.. Och jag tänkte packa ihop det sista som jag har nu så jag slipper göra det sen! Det är så mycket som jag måste ha med mig och västan är i stort sätt full proppad + att jag har 2 skor till och resterade kläder som måste få plats, nånstans [?]  Dendär väskan alltså, den ser stor ut, men det är inte mycket utrymme i den, tycker inte jag iaf.. Men det kankse är jag som tar med mig för mycket saker? Nee, så är det inte alls!!

Igår fick baby sin nya data, och den går som en klocka, men dock är de inte så konstigt eftersom att det är en "värsting" data eller vad man ska kalla de ? =P men det va iaf riktigt fräsh!

Min hjärta står still, komemr typ inte på nått mer att skriva to be honest.. Dålig sömn inatt, det spänner satan i nedre framtänder och ont i huvudet får jag till och från ibland, undra tro om de kan bero på de? känns iaf som att mina tänder håller på att flytta sig då mina visdomständer är på g fram.. Riktigt jobbigt är det iaf med att konstant ha spänningar i tänderna.. :S Hoppas dom inte flyttar på sig föör mycket så jag måste kirra tandställning nere också =/ Måste nästan gå till tandläkaren och kolla om det kan vara visdomständerna som vill förstöra mina andra tänder.. Upptill ska jag iaf spara pengar till en tandreglering och jag har fan ingen lust att betala dubbelt så mycket..

Aiit over and out, peace!

Out from under

2009-07-21 / 13:24:06
Det va då jävla länge jag sov. haha, vaknade för ett litet tag sen.. har bokat bussresan nu och torsdag kommer bli en enda pain in the ass!! 8  på morgonen går tåget härifrån till hultan, och det tar ca 10 min, sen ska jag sitta där och pina till kl 10 då bussen till sthlm går, det yttligare 6 timmar på den bussen ska jag sitta.. :S När jag sist åkte upp till sthlm tog jag tåget, men denna gång valde jag att istället ta bussen så jag slipper bära omkring på min pckning vid byta och skit. Så på ett sätt kommer de bli skönt, men sitta och pressa i en buss själv i 6 timmar kommer fan inte bli roligt. Jag har ju min musik och så får jag köpa nån tidning med korsord eller vad det nu är dom kan bjuda på. Aja, haha! booring iaf!

nu måste jag springa och kolla posten, pok

This is for ma baby.

2009-07-20 / 13:47:09

Från regn till sol

2009-07-20 / 13:46:23
Nu är det bokat och klart. Åker till grekland på söndag och stannar i 2 veckor. Dock är blir de väldigt drygt att åka hem därifrån själv, hatar att åka själv. Och dessutom måste jag mellan landa i polen och tjecka om och sitta där i 2½ timma tills planet till svrige går. Usch.. hur ska detta sluta? Åker upp till sthlm på torsag och får äntligen träffa mina efterlängtade vänner! kommer bli riktigt kul, dock inte att lämna min baby..

Vi har inte haft internet på ett bra tag och nu sitetr jag på ett mobilt jävla bredband för att blixtern slog ner boxern så vi har varken tv, telefon eller internet.. Hatar telia bara mer och mer för det är så jävla lång väntetid.. det är fan inte meningen att man ska behöva vänta i 3 veckor för att få igång skiten igen.. Så vi får se nu , det borde komma nu i veckan.

Nu väntar tvättis. Mycket och tvätta =/ pok

Sololja

2009-07-01 / 12:20:14
Min hawaiian tropic är nästan slut, så igår när vi va inne på gallerian så hitta jag hawaiian tropic oljor, och jag fastna ju såklart där och hitta en olja med morot i, och jag tycker dom är såå bra för man blir ju så jäkla brun utav dom. Min gamla olja lukar cocos och mina nya luktar typ hubba bubba eller ah, jag vet inte riktigt, men jävla gott luktar den iaf, nu ser jag verkligen fram emot att sola, och bara för de så sviker den, fan är de för stil? btw tack älskling, sa aldrig de igår!

Julii

2009-07-01 / 12:10:09
Helt sjukt va bra väder det är trots att solen ligger bakom molnen så är det super skönt.. Igår va jag och baze på hulsfred då jag först skulle till ams på ett möte.. Sen efter de gick vi längs strandkanten och de va så skönt.. Det va inte för varmt och inte för kallt. Kallt blev de dock när jag och baze stod i frys disken i 8 år inne på coop för att bestämma vad vi skulle käka till middag. Men efter många "nej, tröttnat" , "nej, äckligt" så fick vi båda som vi ville tillslut iaf..

Idag så är .. ja det är väl inget speciellt mer än att jag egentligen skulle setat på en 6 timmars buss resa upp till sthlm, men det blir senare i juli nångång.. Och frågan är den om ja ska åka med till grekland eller inte.. Hmm.. Basse vill att vi åker till öland, men ah.. Vi får se vad som händer och fingrar!

Aså, har ni märkt all jävla reklam om michel jackson? Jag har iaf fått denna låt på huvudet, och varje gång jag slutat tänka på de och sedan råkar slå på tvn vid fel tillfälle och fel kanal så wolla så spelas den.. haha!!
Bara för de så ska ni också få plågas lite!! Men den låten är faktiskt bra!!