Snart ett nytt år

2009-12-30 / 18:43:12

året har gått såå otroligt fort, men nästa år blir det nya tag och nya händelserika upplevelser. Mitt nyårslöfte blir iaf att börja träna, samt att försöka sakta med säkert att sluta röka!! Jag vet att det är typ standrad, det säger man varje år att försöka sluta röka, men nu ska jag ta mig i kraken och verkligen försöka! Det kostar så förbannat att bara röka upp pengarna, så istället ska jag spara dom pengarna till nått riktigt roligt! Vad kommer erat löfte att bli?

Idag så va vi iaf förbi vimmerby och handla de resterande till maten samt köpte vi lampor till ljus staken! men aså.. Nu kommer de roliga.. efter typ några min bränndes skiten och sluta fungera! Skit grejer!!!! Så nästa år blir de till att investera bättre saker som håller. Det är ju inte direkt nån ide att sitta och slänga massa pengar på saker som håller i 5 min.

Känner mig hur stressig som helst, städa halva lägenheten igår, men aså jag känner att jag inte har krafter till att fortsätta, så imorn blir de till att städa resten och skura alla golv innan vi ska åka och hämta dempa. Det sköna är att han ska ta sig till hultsfred så man slipper köra 4 mil fram och tbx. Vägen är ju så enormt tråkig och de är så drygt när de är massa fartkameror också, sucks!!


Dum som jag är, haha.. Åkte förbi statoil för att göra rent rutorna på bilen eftersom att dem va/är så jävla skitiga så man ser typ inget i sido speglarna, så när jag skulle skura rent fram rutan så fryser vattnet fast, jaaa haha smart skalle jag är!!! Så de blev till att ta fram is skrapan och börja skrapa istället!!






Pitbull - Shut It Down ft. Akon

Ont ont ont

2009-12-29 / 11:49:34
Fy fan va skönt att vara hemma! Resan ner igår gick bra, men jag va så slut i kroppen en sista biten hem efter de att vi lämna av dempa. Och nu när jag reste mig från sängen kände jag pain i nacken och ryggen. Så min kära pojkvän har nått att göra sen!

Ska försöka packa upp mina saker och försöka städa lite sen om jag har orken till de, annars blir de film hela dagen lång och bara slappa! De skulle vara riktigt skönt.
Sen tänka jag skälla lite på karln för jag ser här att han har ätit och de är så jävla skabbit när databordet är helt flottit och mellan tanjenerna finns de smulor! USCH säger jag bara!!!
Väärsta ungkarls lyan så fort man varit borta ett par dagar! Smutsigt och äckligt!

nej ni pepz, har massa annat för mig. PZ!

Run bitch, run!

2009-12-27 / 22:39:18
Uff vilken dag, stress stress och ännu mera stress. Vi fick åka till veterinären endå och gick tyvär därifrån med mindre glada nyheter, men de är bara stå i och vara glad att Saba lever iaf. Efter veterinären så åkte jag&jenny till centrum och kika runt lite, men de va inte mycket man hitta. Bara skit as usual ! Några tröjor har jag investerat af, alltid nått. Efter den såkallade stressade shopping rundan så gick vi och handla lite, och i och med att varken jag eller jeny hade ätit nått på hela dagen så va vi ganska så utsvultna. Så maten uppskattades nått enormt, mums! Mat om nått är kärlek, den håller sig alltid trogen tills bäst före datumet.

Träffade sanna en sväng innan hem färden också. Så nu har jag brännt skivor och packat klart allt. Trode jag skulle få åka själv hem imorn, hade totallt ställt in mig på de, men sen ringer hjärtat och säger att dempa skulle åka hem imorn och fråga om han inte kunde åka med mig, så jag ringde karln och snacka lite med honom, så de är klart, alltid roligt med sällskap samt i och med väder laget så kan de vara skönt att samtidigt ha ngn om olyckan skulle vara framme. och då menar jag inte att jag ska vara orsaken till de. :P men man ska ju aldrig säg aldrig. Och eftersom att jag bara har trafik försäkring så får de absolut inte vara mitt fel, för jag har fan inte råd att stå för några skador.. Så i början på jan tänkte jag ändra till halv försäkring, så heldre betala nån hundring extra än att behöva betala flera tusen.

Det ska bli sååå skönt att komma hem, slänga av sig alla kläder och hoppa i sängen, galet nice. Längtar tbh! Hörs imorn pepz.. PZ!!!


Kattbebisar

2009-12-27 / 13:41:40

Sitter uppe hos penny med stor förhoppning av att alla kattbebisar ska ploppa ut ur saba nångång. Men de går ju inte fort.

Min tanke igår va att försöka somna i hyfsad tid eftersom att jag åker imorn bitti, men icke. somna efter 2 snåret nångång eftersom att jag fastna vid datorn. Höll på att tanka massa musik som jag tänkte bränna senare. Känns som att så fort jag drar härifrån så kommer jag bli skit stressad. Ska förbi centrum och kika lite, packa och allt och kankse tom behöva åka till vetrinären om det inte går som de ska. men vi får hålla tummarna!

Mitt hjärta är ju helt virrig i pallet, ibland så tror jag inte ens att han kommer ihåg sitt eget namn. Jag vet att jag sa att jag skulle åka imorn, men han fick de till att jag åker senast onsdag. men men..

uppdaterade iaf, så vi hörs sen. PZ!


KAOS

2009-12-27 / 01:07:09

Jag förstår inte hur de kan vara så mycket kaos som de är på mellandags rean. Aså dem flesta beeter ju sig som djur! Jag och jenny åkte förbi kista en sväng idag och man blev ju bara irriterad och stressad, fullt i parkeringshuset, men som tur va så hitta vi en parkulering rätt fort. Det går inte att gå i kista om man inte är på värsta topp humöret om de ens hjälper. Så jävla mycket folk och så jävla mycket svett luktande apor så de är ju läskigt åt de. Ne ni, imorn blir de till att köa nere på ok q8 istället, sen glida förbi centrum om de inte är så mycket människor.

Nu ska jag fatta min riktigt kort här, Storstaden ger mig huvudvärk! Det ska bli så skönt att fara hem snart, har laddat med ny musik. Hoppas gammla bettan startar bara, hon har ju stått i flera dagar.
Nej ni pepz, börjar bli trött nu så jag ska ta ut och ta några bloss sen borsta gaddarna! PZ.

 

God jävla jul alla glada!

2009-12-24 / 13:53:54
En vit jul fick vi till slut.. Men endå så har jag inte jul känslan! Ingen aning varför, men helt världelöst känns de iaf.. Inte en enda julklapp har jag köpt iår, och jag kan ju säga att jag är skit stållt över de! moaha! Får hoppas på att nästa år kankse man är på jul humör och får tillbaka julkänslan på julafton!

Igår åkte iaf jag evi och freddan upp till sthlm, resan upp gick bättre än väntat, dock va de snor halt på vägen till vimmerby och från vimmerby. Men fram kom vi till slut!
Igår kväll va jag hemma hos nina och spela bingo på uppe sitta kvällen! De va nice vinst, men inte fan vann man nått som vanligt, lyckas konstigt nog alltid ligga ett nummer ifrån en härlig vinst, som igår, ett nummer ifrån en bärbar data, en bil och en weekend resa! Sucks!
De va iaf en mys pys kväll med massor med öl och glögg drickande.

Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen sen sen ska jag förbi nina en stund innan de blir middag. jammie, älskar pappas mat!! Bästa som finns.. PZ peps!

Så jävla nice!

2009-12-21 / 14:39:13
Det är sååå mycket snö ute :) Första julen på länge som man känner att de verkligen är jul när de är så vitt ute. Eller vad säger ni? Dock firar jag inte jul detta år med min älskade, utan jag åker upp till sthlm och umgås lite med familjen och åker tillbaka Lör el Sön. Jag, evi och freddan åker upp till sthlm på onsdag morgon. Så de ska bli nice!! Träffa lite kompisar innan man åker hem igen.

Fira nyår här nere känns jätte krångligt tycker jag, alla bor ju flera mil ifrån en och jag&basse vet ännu inte riktigt vad vi ska hitta på. Han skulle dock ringa till erik idag och kolla vad dem skulle göra. Och så får vi se om micke och sara vill komma ner över nyår. Så vi sla väl försöka planera lite. Känns som att jag vill ha de färdigt planerat än att ta allt i sista minuten. Så jag hoppas att de löser sig.

I och med att jag åker på onsdag så måste man städa lite i detta hushåll, annars ser de ut som hej-kom-och-hjälp-mig ungkarls lya här! Så nee, inte igen, TACK! som tur är, är de ju jul så basse kommer inte vara hemma så mycket. Och kommer därför inte hinna grisa ner.. Får hoppas på de iaf. 

Nu ska jag försöka få igång the sims 3. PZ!
 

Wait your turn

2009-12-09 / 11:02:51
jag har letat och jag tänker vart ihelvete sladden till kameran tagit vägen!? Den finns inte nånstans, och ju mer jag tänker på de blir jag bara ännu mer lack. Men som tur är så har pappa en addapter hemma som jag tänkte låna! Min älskade flicka kommer ner till freddan på fredag så jag hade bett mamma packa ner lite saker som hon ska få ta med sig till mig, bla de som jag glömt kvar och dels bad jag henne ta med lite "apotek" saker, typ plåster, omläggingar vätskor och så. Alltid bra att ha, och de e gult att hon jobbat på vårdcentral som kan ta sånt gratis, sen är de ju en annan sak om man inte får. Men vem följer lagen hela tiden?

igår va jag och basse förbi katthult.. Där dem spela in emil i lönneberga :) Och bara för att vi bor i lönneberga så betyder de inte att de ligger runt hörnet, utan man måste åka till mariannelund, sedan till katthult, och de är en bra bit härifrån. Men va mysigt de va där! Man fick typ en varm känsla när man stod och kolla på flaggstången, haha! Dock är boa fejk, de va nån jävla tomte som brännde ner boa så dem byggde upp en likadan.



Nu ska jag klä på mig lite kläder, sedan till tvättis och se om jag kankse kan tvätta idag, fan va de suger att tvätta!! Bland de värsta jag vet.. hörs sen pepz!!!

Myspys

2009-12-03 / 16:05:41

Man känner nu att julen börjar närma sig när man fått iordning här hemma! Det är så mysig julstämning men alla ljus tända på kvällarna.. så nu fattas de bara några meter snö så ska allt blir så mycket bättre!
Nu alla glada, kommer den bästa nyheten. Min älskade vän evelina flyttar ner hit i början på januari, dock inte hit till lönneberga, utan till freddan som bor i vimmerby. Så de ser jag verkligen fram emot!

Annars har det varit lugn här, julstadat och umgåts med hjärtat mitt!
Idag tog vi en sväng till mariannelund för att handla lite samt åkte förbi macken då mitt baklyse på bilen strejka!
På vägen hem åkte vi förbi bullerbyn :) Så jäävla mysiga små hus. De är lite häftig att se byn i verklighet när man så många ggr sett dem på film. mysigt lite ställe!

Nu kom basse precis hem med 3 wallander filmer som jag inte hunnit se - läckan,prästen och cellisten. Så de blir nog wallander maraton ikväll ska ni se! Nu ska jag umgås lite med min kära pojkvän!

-MYSIG LÅT, LYSSNA OCH ENJOY!



PZ peps!