bad bad bad

2010-12-17 / 11:53:12
Veckan har bara sprungit iväg, och dålig uppdatering på de. Min första vecka på svetsutbildningen har gjort så de blivit tidiga mornar och sena hemfärder, så jag har inte haft tid eller orken till att skriva. hur som helst så passar jag på nu när jag har luch att skriva ett inlägg om hur veckan har varit. Jag kan ju säga som så, att det är väll inte de roligaste jag gjort i mitt liv, och inte de tråkigaste heller. Jag har fortfarande mina mål att uppnå när de gäller beauti fronten. I dehär plugget är de inte mycket teroi i veckorna, de är mest praktik vilket jag tycker ärväldigt bra, för jag lär mig mycket fortare när man får känna på hur saker och ting fungerar. Jag har testat på att svetsa med gas, och de va lite obehagligt, fick något unsug och munstycken började att tjuta, som tur va stod läraren bredvid mig så jag kom inte hem söndersprängd, haha! Dock va de väldigt jobbigt att svetsa med just den metoden för själva handstycket eller vad de nu kallar va stor och klumpig så man fick ganska ont i handen emellanåt, så redan dagen efter fick jag testa på mma. Nån slags pinne man jobbar med. thats all i know right now. De va dock lite lättare, men svårare. men såfort man fått in snitsen i de hela så ska de nog gå jätte bra. 
jag är ju fingerfärdig av mig så dehär ska gå super när jag väl e färdig, hoppas jag iaf.

idag är de fredag och när jag väl kommer hem ska jag ta och vila en stund så man orkar med kvällens bravader. De blir till o sitta och ta de lungt vid datorn till och börja med, sen mys vid tv:n för att se robinsson finalen. 

jag hojtar till senare. PZ 

Klara färdiga..

2010-12-11 / 13:31:34
Nu är de nedräkning som gäller.. På måndag är det min första skoldag och jag kommer typ dö! Inte för att jag är nervös eller nått, utan för att jag inte fattar vad svetsning är överlag.
Här om kvällen när jag och karln skulle lägga oss, så låg vi och prata lite och just svetsning, och han sa att de är gas man jobbar med, och jag tappa hakan.. För jag trode ju så fel, pinsamt fel faktiskt. Jag trode de va att man jobbar med en sak man stoppar in i väggen, eldriven alltså. Men men.. Man kan väl inte veta allt här i världen heller!

Igår åkte jag till frugan i vimmseby, hjälpte henne med sminkning och hårfixning. och jag blev jätte nöjd med resultatet, så jag hoppas att frugan också blev jätte nöjd :) Dock tog jag aldrig någon bild, vilket jag skulle ha gjort, men hon kommer säkert ringa mig inom kort igen för lite hjälp!

Hayati sålänge.

Oh lord

2010-12-07 / 15:13:41
Från att vara oskuld till att vara en nål docka! Först spräcker jag upp lillfingret och får sy 5 stygn och nu inom kort ska jag operera bort mitt födelsemärke och få sy yttligare en gång till..

Jag va på sjukan idag ang mitt fördelsemärke då, som jag har på sidan av ansikt.. Jag ville inte skära bort den, men de va tydligen de säkraste sättet att göra de på. I och med att dom kommer skära som en båge runt den, så kommer de bli ärr, men med tiden bleknar ärret dock. De är just de att den sitter i ansiktet och inte i arslet, men att frysa eller ta bort med laser så va chansen stor att den kommer tillbaka. Och de är ju de sista jag vill lixom. Bort med skiten, vill aldrig mer se den! Och St läkaren va norsk dessutom, sitta och snacka norska med mig när jag knappt förstår mig på smålänska. De kommer förbli ett okänt språk för mig.

Strax ska jag åka och läman in min pärla och få termostaten utbytt, de seeer jag fram emot! Varm bil, varm steph!

Nu ska jag schpeela lite wow ;) Expantionen har ju kommit, yääy haha! Får inte lvla min gubbe förens gubben kommer hem, så de blir till att göra en Goblin meanwhile.. Shaman eller warlock, de är frågan!!

Ganska irriterad!!

2010-12-06 / 14:56:09

I somras jobbade jag inom hultsfred kommun på ett kortidsboende och hemtjänsten.. sedan ville dom att jag skulle skriva in på bemanningen i och med att dom tyckte att de fungerade bra och bla bla, ni vet allt dedär. Så jag gjorde de, varav att dom hörde aldrig av sig om jobb i början så jag tänkte, never mind. Jag åkte upp till sthlm 1½ månad senare för att byta vinterdäck till bilen osv. Tror ni inte att dom ringer just då och ber mig om att få jobba.. Asså hell no! Sen tänkte jag fuck dedär aså, varför ska jag sitta inskriven på något som inte ens ger mig jobb. Så jag ringde till bemanningen i och med att jag endå skulle börja plugga heltid så skulle jag endå inte orka med att jobba vid sidan av, så sa jag till dom att jag ville ta bort mig därifrån, och de skulle dom fixa. Och de va för typ 1 månad sen jag ringde! IMORSE ringer dom halv 7 och vill att jag ska komma in och jobba, dock ringde dom från hemtjänsten, och de första jag sa va : Ehumm nej? Varför då svara hon då, jag ba med snälla du jag har skrivit ut mig från bemanningen.

Nej nej nej, dedär är ett skämt enligt mig! Ring någon annan, tack!

Så för att bli på bättre humör så shoppade jag lite från nelly :) Lite julklappar till basse samt masssor med julklappar till mig, i like! Jag har förtidsbeställt WoW Cataclysm också, releasen är imorgon.


Mysigt, men farligt!

2010-12-03 / 12:46:22

Så fort man titta ut genom fönsteret så snöar de, jag tycker det får vara nog om snö nu! Längtar redan till sommaren, dels inte bara pga av värmen utan för att jag har pluggat klart då. Jag ska ju börja plugga svets om typ 2 veckor, vilket jag ser fram emot. Eller gör jag verkligen de? Kliva upp halv 6 på morgonen 6 månader framöver. Nej, egentligen inte. Men å andra sidan får man se åt de possitiva hållet att få ha något att göra än att gå runt hemma om dagarna, det är inte häller de roligaste.
Många va faktiskt rätt förvånade över att jag ska börja plugga svets, de är ett mans göra, men de sägs att kvinnor är bättre än män på att svetsa, nu kommer jag inte ihåg vilken "modul" de va, men att göra 2 saker samtidigt har män problem med. 
Kan vara roligt att testa på något nytt, utgångslönen är något för mig *blink*, det va typ de jag gick igång på, haha!


Åhh äntligen ska jag få bilen fixad, jag har kört så länge nu med en kall bil som bara vägrar o bli varm, i med en ny termostat!! Sen framförallt när jag kommer igång med att plugga, har inte lust att köra 2½ timma om dagen med en iskall bil. 
haha, såhär ute på landet så är de lite svårt att ta sig från punk A till B, så det är någon ramdom snubbe som jag inte ens träffat än, som också ska börja på utbildningen som ska åka med mig. Det känns lite konstigt faktiskt, men men!! *Not happy* .. Kanske inte såhär i början när jag inte känner snubben, men trycket lättar väl med tiden, annars får han pendla!

Am back!

2010-12-02 / 00:28:59
Sådär efter 1 års bloggtorka så är jag tebax igen. Så nu får vi hålla tummarna på att jag kan hålla bloggen uppdaterad framöver.

Nått som jag kan uppdatera nu på en gång är att min älskade kommer tebax hem från gbg, dom åkte tidigare idag för att jobba, men anledningen till att dem kommer tbx nu såhär sent, är för att dom hade krockat med bilen. Och tack å lov så blev de bara en smekning på bilarna. De är så himla halt ute på vägarna, så man måste se sig för, de finns så många dårar man inte vill stöta på, och som kan ta deras egna och framför allt andras oskyligas liv. Man börjar typ undra över vart dom har fått lappen ifrån. "Ta tre betala för 2 lappar, fri frakt direkt importerad från irak, typ"
Anyway, de va den andra bliens fel i och med att han körde mot rött.
Jag åkte tidigare idag för att träffa evelina, och på vägen hem va de som att köra på kal is.
Trotts att de är så halt ute så ska människor ha så brottom och utmana ödet, jävla stolpskott!!

Nu har jag invigt bloggen, more to go! Puss&kram