To be continued

2009-11-28 / 15:59:43

De va ett par dagar sen jag skrev, har haft mycket att göra, samt har de varit välligt stressit dem 2 senaste dagarna! Anyway, kan ju börja med att säga att jag har äntligen blivit bilägare! Så skönt att inte längre känna i sig låst! I torsdags som sagt köpte jag bilen, ford escort! Sen hela torsdagen va ett stort stress moment, orkar inte skriva allt jag gjort!! Men igår iaf, åkte jag och evi hem till småland :) Resan ner gick skit bra, och fort gick de! Hoppas hon trivs så pass bra här så hon flyttar hit :) Roligt de skulle vara!

Idag va jag älsk och handla samt förbi bolaget för att fylla vinstället lite. och eftersom att jag vari borta under 2 mån. så kan ni tänka er hur de såg ut här! Så idag hann jag med köket och badrummet, resterande får jag ta alltingen imorn eller nån annan dag! Jävlar va smutsigt de va! Nu är jag iaf helt slut.. tänkte om man kankse ska börja laga mat... mmm! gott!!! PZ!

Give thanks for what we got

2009-11-22 / 14:12:46

och så va de redan söndag.. Trött och seg som fn är jag! Fattar inte varför jag gämt är trött, som jag sa till thomas och daniel i fredags, vi får se vad som händer om 8-9 månader.. Tomas gav mig värsta blicken, den blicken kunde nästan döda! Daniel va bra på att tjata på mig också att jag skulle köpa ett grav test, men aså.. jag typ förtränger de istället..Duno why, men nej!! haha, jag och jenny åkte upp till daniel där mot kvällkvisten i fredags.. Satt och snacka lite skit, sen tittades de lite på bilar, men fann ännu ingen gammal betta till mig.. Det va trevligt iaf.. Skulle köra tomas hem där när vi skulle dra, och när han skulle hoppa in i bilen, god damn va roligt de såg ut!!! Han såg ut som en ihopkurvad gammal räka i baksätet..  Har aldrig sett någon sitta så obekvämt som han gjorde..
Där fick jag iaf förklarat att toyota celica är för korta människor.. Absolut inte längre än 170 cm..

Igår tog jag de lungt bara, trött as usual.. Dock gick jag till jenny en sväng och va där.. Nu iaf, åkte och tanka bilen tidigare, så nu sitter jag och väntar på att bebbe ska komma! Undra tro vad vi ska hitta på!! Det återstår iaf och se..

Nu ska jag kika lite på blocket, PZ!


Händer mycket..

2009-11-20 / 01:29:00
Aså, jag har fan inte pallat blogga, det händer så j mycket hela tiden, dont have the time helt enkelt, det är bara leva med de ett tag till, för de blir nog bloggtorka mellan varven!
Det som iaf gjorde mig lycklig va att idag fick jag veta att mi baby kommer upp nästa fredag! Gaaalet niiice de ska bli att träffa honom!! Så vi bestämde att jag ska försöka kirra en bil tills dess, så drar turteduvorna på en road tripp home!! shiit, cant believe it, har inte träffat honom på över 1 månad nu, så de ska bli RIKTIGT nice!!

Imorn är de iaf fredag, och jag kan ju säga att jag hittat en bil, volvo!! Så jag skulle ringa på den imorn igen för att se om den fanns kvar! Så pepz, håll tummarna för mig!
Jag har dock hittat fler bilar, bla en bmw, stylad, galet fräsh, men de va still saker som behövdes göras, så vi får se!! Ska prata lite med danne imorn utifall det är nått att ha! Jag vill ha en låg bil, och om den är stylad är de ett pluss i kanten! muusik är ett måste!!

Nu ska jag tassa ut och röka, sen kallar sängen!!

Denna låt är till min efterlängtade baby! enjoy, PZ!

Tic Toc

2009-11-07 / 23:46:59

Lördag Lördag Lördag!! Känner mig.. pigg! Får inte ni denhär känslan ibland när man lyssnar på party musik, så blir man helt pepp och vill gå ut på krogen.. Så känner jag typ nu! De va bra länge sen jag va ute på krogen faktiskt, trängas bland allt folk och trycka ut dem från dans golvet. Saknar de lite, skulle vara nice att dra ut nån kväll.

Köpte dehär nya shampoo och balsam som går på reklamen, TreSemme. "Hair products provide professional quality hair care" .  Håret är dock fortfarande blött så kan ännu inte kommentera hur resulatet blev, men lucktar jävligt gått iaf!! Produkterna kostar iaf 99 kr styck.
Imorgon ska jag iaf klippa topparna, behöver få bort de lilla slitna som finns, men mitt hår är inte så slitet, kankse mycket för att jag inte färgat håret på jätte länge som de hållt sig friskt.

bara för att byta samtals ämne till något helt annat! JAG VILL HA SNÖ!!
pok

Fredags mys

2009-11-06 / 16:28:08
idag är de fredag och som de ser ut nu så sitter jag hos evi, vilket jag dock har varit hela dagen.. Skapade ett konto på unibet och satsa en liten slant, i början gick de super bra, sen gick de bara nedför.. så då tog de roliga slut, är ingen sån som vill fortsätta spela och bara förlora massa pengar, det är bara just for fun, men idag va de inte mig tur dag så förhoppningsvis kankse de finns en annan lycko dag :P

Skrev dock aldrig om gårdagen.. Under dagen så va de cool lungt, va hos evi, sen fram åt eftermiddagen så fick jag nått ryck och bara ville göra nått, så 30 min innan bolaget stängde så skrev jag ett mess till evi att vi skulle dit inna de stängde och köpa en vinare, sen in på coop och handla lite naturgodis.. i och med att evi går på Gi så tänkte jag att jag också kunde göra de för några timmar, så nyttig godis och ett glas vitt.. super! Vi åkte förbi ahmed och nadja och plockade upp dom, och eftersom att simon skulle komma så hade jag inte samvete nog att låta honom gå i regnet och eftersom att jag endå satt i bilen så lämnade jag av folket och åkte och hämta karln så stakarn slapp gå. Så vi spela lite kort, kollade på inlåst. De va min kväll igår.

nä ni, nu börjar de små kurra i min mage, så jag ska hem strax och käka lite, sen ska jag slänga mig själv in i den dusch och så får vi se vart vindarna för mig ikväll.. pok

Nej aså!

2009-11-06 / 12:47:58

Paaa haha ställde mig på vågen precis, men jag tänker fan inte säga hur mkt jag väger.. Vet bara att det är dax för mig att börja träna!! kommer ha våg skräck under julen kan jag ju säga! Kommer inte ens våga titta på en våg utan att bli rädd haha !! usch, nu när man har körkort också så gör ju de att man istället tar bilen än att gå! Men de kan istället bli som ett nyårslöfte, att börja träna, och jag står fortfarande fast vid poledance.
Har ni bestämt erat nyårslöfte än?

Ge mig sommar!!

2009-11-04 / 16:53:05
är de någon som kan ge mig lite sommar och sol?? vill haa!! har tröttnat på detta väder nu, inte roligt!!
Det är så himla ruggit och kallt och de finns ju absolut inget man kan göra denhär årstiden!
men iaf, igår tog jag de bara lungt, spenderade dagen med att bara vara hemma i stort sätt.. Under dagen åkte jag jenny och sanna förbi jysk en snabbis, sen tanka jag bilen där på kvällen med bror och evelina pina som jag även sitter hos nu.. Hon står och viker sin tvätt snyggt och prydligt..

Vi satt och prata om svinsprutan för ett tag sen.. hon vill ta den, men jag tvekar alltså.. eftersom att biberkningarna är olika för var och en så vet man aldrig vad som kan hända, tänk så dör man? eller börjar gå baklänges istället? Vad tycker ni? Ska ni ta vaccinet?




Love til death do us apart

2009-11-02 / 23:45:29



/ your angel

Pure happines

2009-11-02 / 23:33:53

Alltså jag håller ju på att gå in väggen, vet inte ens vad de är för dag lixom.. har noll koll längre, blivit virrig som fan av att bara sitta och rulla tummarna om dagarna.. Men nu jävlar ska de fixas ett jobb, and make some money!! cuz thats whats the world is all about.. or am i wrong?
dagen har iaf flygit förbi, tycker jag.. På eftermiddagen va vi förbi evis mami, vi hade absolut inget att göra så vi åkte dit en sväng. Och när jag skulle sträcka mig efter jackan som låg i baksätet så fick jag värsta sträckningen i nacken, och de gjorde så jävla ont, de stramade ända till axeln och jag kunde inte röra mig, kände mig förlamad av smärta där i några minuter, men sen avtog de som tur va och nu har jag inte lika ont, de har snarare gått över.. de va PAIN!! och sån pain har jag inte haft på länge, obehagligt!!!

Efter de iaf gick jag hem och käka, tog de lungt ett tag sen bar jag mitt feta arsle upp till mickis då evi skulle passa söta noris. Så vi satt där och myste tills de var dax att gå ut i kylan.. uah, och jag som har börjat gå med vinterjackan nu, kommer tycka synd om mig själv i vinter kan jag ju säga!!

Nu iaf är jag hos eveline-pine! Vi sitter med varsin laptop i knät och bloggar haha! Bra att de finns två datorer, så är vi båda sysselsatta. =)
Börjar känna mig trött och hungrig, så jag ska nog hem strax!

Imorgon ville penny åka till jysk. Så vi ska dit en sväng under dagen, sen vet jag inte vad som händer och fingrar, ska nog tvätta! kolla bilar? all i know, men vi får la se vad morgondagen har ett erbjuda..

Dagen blev iaf lyckad, och jag är nöjd!! Nu ni, nu ska jag avslöja en hemlighet !!

Vi hörs imorn, natti, pok!!

haha bästa

2009-11-02 / 13:58:39






Måndag

2009-11-02 / 13:33:29

Tjolahopp..

igår kväll fick jag nått ryck, hade så tråkigt så vid 12 inatt filade och målade jag mina tånaglar, tänkte måla dem i fransk manikyr, men de skulle ta några år att fixa de, så de fick bli sommar rosa.. Inte för att jag visar mina fötter så ofta längre, men bara för att.. mina naglar är ju helt schlitna, nagel efter nagel har gått av så dem skiter jag i just nu, dom får växa lite innan jag fixar dom..

anyway.. back to today.. gick till evi imorse och drack kaffe, sen blev de ett jävla åkande på oss, vi åkte först ner till ams, men va typ 4o nummer tills de va evis tur, så vi tog oss en tripp till centrum, sedan på tillbaka vägen till ams får vi syn på ahmed, han såg ut att frysa så vi körde honom hem.. sen när vi hade parkulerat bilen så sa jag till evi att de e nog 5 munner kvar, sen är de du.. och vem hade rätt.. haha.. fort gick de också.. så nu sitter vi här.. fundilerar på vad dagen kan erbjuda, nån som har en ide?

jaja, nu ska jag ta en macka, magen skriker, ALOHA!

Las centrumas

2009-11-01 / 16:39:48
Nu är evelina kommit hem :D:D vi brumma ner till centrum och handla käka.. så nu ska de ätas mat , sen vet jag inte vad som händer faktiskt.. vi får se vart vindarna för oss ikväll ..

man känner verkligen när man kör nu att man kan gasa på lite extra, men eftersom att jag kör en tyota celica så är de nästan ett måste att gasa på lite, haha! har gått lite mer än en vecka sen jag fick mitt älskade körkort, och dem första dagarna va man lite nojjig när man körde ute på vägarna, men nu jävlar.. HÅLL ER INNE! mohahaha!!! nea, nu skojar jag bara, jag håller faktiskt hastigheten!! ..
uppdaterar senare, pok

Ta min hand om kom

2009-11-01 / 15:00:44
sitter hos evelina utan evelina.. haha, hade nada att göra så jag gick hit jag och försöker roa mig med att kisa med ögonen med denna lilla dator, kommer få ont i huvudet snart så de får bli ett snabbt inlägg.. evi är på g hem från dalarna just nu. så hon är väl hemma om nån timma kankse!

kikade lite på blocket, men har ännu inte funnit en bra bil.. ska åka med pappa imorn och kolla på en ford firesta, vi får se hur den mår med tanke på att den inte startar, generatorn och batteriet är nyligen bytt, så förhoppningsvis är de bara ett fjuttfel såsom bensinpumpen eller fördelaren. nackdelen är att den ska den besiktas snart också, så finner vi fel som kan slå ner på besiktingen så tar jag den inte.. men bara för att den är rosa så ska jag kriga haha!! Annars så är de bara att leta vidare, kikar inne på blocket lite då och då, för mig är de jätte svårt att hitta en bil som jag verkligen vill ha, jag trodde inte jag skulle vara så kräsen med bilar, men de är jag, går välldigt mycket på utseendet, vilket kankse inte är så bra just i denna situation, men jag skiter i !! hhaha, sån är tyvär jag.. de är bara att ha tålamod!

nej ni, är typ blind nu, måste ta en cigg och kopp te så jag får min syn tillbaka, längtar efter mina glasögon lika mycket som jag längtar efter basse !! kankse lite mer.. peace !


Trick or treat?

2009-11-01 / 00:32:35

Lördagen spenderades med min kära penny, vi åkte till farmor och farfar en stund där på dagen, bjöds även på god mat, som alltid :) och lady som va helt extas, fett söt. Tråkigt bara att ramboo inte finns kvar, en helt underbar hund, men han vilar i frid!
Annars så har kvällen varit mys, jag och jenny gled förbi obs på vägen hem fråm farmor och farfar, men typ spydde på allt jag såg just då, för jag va så äckligt mätt och jag ville inte ha nått just då, för vi skulle handla lite inför kvällen, men det gick inte, haha! Så åkte tillbaka till väsby, men tog centrum på hemvägen för att endå köpa nån snacks så man inte skulle få ångest för att man inte köpte nått, så vi tog de säkra före de osäkra, och fyllde hela godis påsen med lösgodis så de inte ens gick att stänga påsen.. Det kallar jag kärlek!
Vi kolla även på hocus pocus, en film som handlar om 3 onda häxor, de fångade och sög livet ur små barn för att hålla sig unga, och innan dem hängdes så la en av häxorna en förbannelse, att om en oskuld tänder svartlågeljuset i deras hus på halloween, så skulle de återvända. 300 år senare äre en bög som tänder ljuset och och halloweenen blir till en nightmare, buuuh!!!!! trick or treat? Läskigt va? - not [!]

Anyway, nu äre iaf 1 november, och de är fan jul snart !!! Shit, måste skaffa mig ett jävla jobb om de ska bli några julklappar, nu är de brottom.. tjoo!