Mot solen!

2011-02-16 / 00:05:28

Såhär års när de är så himla kallt ute så är de en bra timing att bara dra till värmen.. och de är exakt vad jag och min kära sambo ska göra. De va ju super fint väder i några dagar och de kändes som att våren va på väg, men sen när man tittar ut genom fönstret så är de lika mycket snö ute som de va innan de smälde bort.. surt, verkligen! så nu ser vi verkligen fram emot resan. haha, när jag sitter och skriver om att vi ska dra iväg så skriver jag inte ens vart. Vi åker till sri lanka i 2 veckor den 6 mars! 
Dock så jag har ännu inte gjort ett pass, de ska jag göra på torsdag. Så jag hoppas att jag får den i tid så vi sen kan åka upp till sockholm och träffa familjen innan vi åker. 
Sen är det också en fördel att min blir hinner bli lagad också, haha!

nää de ska bli nice.

Darling I’ll catch a grenade for ya

2011-02-08 / 22:22:47
Vi har äntligen fått hem vårat presentkort.. För er som inte vet så har vi vunnit en resa värde 20 tusen. Först trodde vi att de var en specefierad resa till Gran canaria, men vi får tydligen åka vart vi vill.. Så våran första tanke var ju thailand eller sri lanka eftersom att de är solen vi är ute efter just nu. Och vi har kikat runt lite, men de gäller att inte förhasta sig, utan vi tar dagen som den kommer i några dagar till.

Min älskade Jenny fyller år imorgon. Så synd att jag inte kan fira med er. Hade jag haft en hel bil hade jag såklart kommit.

Needed a short break!

2011-02-04 / 23:53:01
Jag började ju blogga lite smått igen där efter en lång paus från bloggandet. Men de gick inte så bra med uppdateringen endå. De hände lite saker som jag va tvungen att ta itu med och samla ihop lite krafter.
Jag började skriva lite om att jag började en plåt - svets utbildning. Men jag avslutade den eftersom att de va så lång resväg. 2½ timmars bilresa dagligen + 9 timmars skola. De gick inte. Dock vill jag verkligen avsluta kursen, men de tar emot just nu. Så jag tänkte plugga komvux för att sedan plugga klart till sjuksyrra.
Jag har ju dessvärre ett flertal intressen som jag vill jobba med och de är ju med naglar- hår & make up! Men de får vänta lite.

Klockan tickar och gubben sover.. så jag ska väll också göra de?
Chiaooo