Kiss me thru the phone

2009-05-29 / 12:29:16

Shiiit va varmt de är.. haha kom precis "hem" och slängde av mig kläderna.. Va på riskutbildningen idag, och de va både intressant och roligt, dock förstår jag inte vrf man ska behöva gå på en sån då allt endå står i boken.. Men introduktören eller vad man nu säger flumma till de ganska mycket.. Så de va ruligt ruligt.. Efter de drog jag till mödravården för att fixa ppiller.. Och det gick fort as usual, ska prova på mini piller.. Samma som du hade evelina :)

Veckan har varit som vanligt, pluggat, kört, pluggat lite till.. Varit med vännerna.. Och senare idag ska jag och sanna till kista tänkte vi..

Nu dock kallar maten , måste måste ringa och boka tid för halkan nu också innan jag glömmer de!

HUSH HUSH!!

Ta vägen tillbaka, spring aldrig bort!

2009-05-23 / 16:15:10
usch vilken dag. vart tog solen vägen?

har setat inne absolut hela dagen och gjort i princip ingenting.. Nu sitter jag hos evi och väntar på att dem ska komma hem, sen efter de ska jag och hämta bror och sara i sollentuna! och efter de blir nog till att läsa sig lite teori skulle jag tro.. eller nått.. vi får se vad som händer. Det är ju lördag trotts allt , men shit the same.. det är lördag för mig varje dag endå.. haha!

vad är det med karlar och telefon? Ibland så undrar jag om dom vet vart svars knappen ligger och om inte , hur man inte kan ha haft en tanke till att höra av sig på en hel dag. haha! basse lyckas alltid prata bort sig för han vet hur irriterad jag blir. och vi ska inte ens börja prata om hur han reagerar när inte jag svarar! Oj , det är ett andra världs krig.. Men det händer dock ytterst sällan, aldrig.

nu har findus satt sig i mitt knä , och jag ser inte ett skit av vad jag skriver,, så vi hörs , pok

 

Vissa av kens låtar är bra, denhär e en av dom , enjoy

Sagoland

2009-05-22 / 13:27:07


Det går inte att inte tycka om den här låten. Så braa!

Lady banana

2009-05-22 / 09:40:40
Hej där.. eller ah godmorgon, eller nått..

Just nu sitter jag hos evelina och dricker kaffe. Ingen är dock hemma för dem har begett sig upp till mora och kommer på söndag.. så jag fick till uppdrag att vara här..  och kolla till findus! Strax ska jag hem för att göra mig iordning för att sedan åka ner till swedbank på ett ärende. Och efter det blir det till att läsa lite teori, och sen köra! igår åkte jag till märsta och tänkte att , emelieee.. long time , no see.. Så jag åkte förbi henne , men fan inge svar fick jag pga av comviq fitta sig så hon fick inte mina sms.. men jag ringde dock också =P Vi får ta de nån annan dag stumpen!

pok

Vackrast i världen.

2009-05-20 / 21:43:29


There is no one like you.
No one that can bring that much light into ma life that you do
That you always got ma back.
That you support me in everything I do and understand me.
When you kill me, touching ma hair sendin me to heaven, when you give me massage everytime im in pain.
To see youre adorable smile in the morning when you wake up.
Thats the most beautiful thing in the world,
to see you smile.
Together we captured what is called happiness, and I´ll hope we´ll keep it forever. Cuz I dont know how it would be to ever be without you. And i dont want to know.
I want to live with you for the rest of ma life, grow old and gray with you... Never keep any secrets, never hurt you.
 I love you until I the day I die.

Strawberry

2009-05-20 / 21:28:30
Har inte skrivit på ett tag , har helt enkelt inte orkat. Det är inte alltid som jag gör de.. Jag är iaf tillbaka i sthlm nu, så jag kan få mitt körkort klart nångång.. Så jag pluggar rätt instensivt nu och kör vajre dag. Så jag har fram till den 17 juni på att klara körkortet för då ska jag ner igen och fira min älskades 23 års dag och våran 2 års dag.
Jag har varit här i sthlm i en vecka nu och det känns konstigt nog som en evighet för jag saknar min basse så oerhört mycket redan.. Och 3 veckor till ska vi vara ifrån varandra.. thats sucks!!

Nu är uppdateringarna klara på datan så nu måste jag starta om den, pok

Tjudii

2009-05-04 / 11:18:03
Det har varit toppen väder här hos oss, så jag har knappt hunnit blogga då man setat ute för det mesta. Det har varit så bra väder att jag fått så mkt färg så man ser fula ränder efter klädränderna och det ser ta-mig-fan illa ut. Men snart kan man ta på sin bikinin och sola på riktigt.. för första gången på länge så vakna jag hur tidigt som helt imorse, och tiden går så sakta.. lite drygt när basse fortfarande ligger och sover, men ska hoppa på honom strax. xD

Här är bilderna från UV lampan från kranet jag prata om i förra inlägget.
Nu kallar tvätten!