I will always be your shoulder

2009-10-30 / 01:24:30
Satt inne på youtube och hittade en av lil waynes låtar..


 



.. får mig att minnas tillbaka till back in the days.. det är sånt man vill minnas, fett skönt att tänka tillbaka på när man va liten, gjorde sina små hyss.. As roligt att prata om de också.. jag och jenny pratade lite minnen här om dagen.. När det va "skruttarnas" tid.. Aså det va nog de bästa, alla va gämt samlade, rena rama kaoset rättare sagt. Men det är sånt man skrattar åt i dagens läge, de va nice, riktigt nice! Missääh, ett ord som används även idag när man träffar på tanya, haha!!

Men just idag så har det varit lugna gatan, as usual.. Kikade lite på blocket, men fann mig inget fynd ennu, men de kommer, de kommer.. gäller att ha tålamod trotts att man börjar abbsa efter sin kära pojke.. Jag och Penny drog till centrum, hämtade ut ett paket till roberta, sedan vela vi som vanligt om vi skulle handla käk eller inte, men de blidde lax med potatis, fett gott.. Kakor, vaniljmunkar och mera fett blev de.. Även en liten glutt på rosa bandet galan, dissa dock när klockan blev 9 för att istället se på inlåst.. Tycker dokumentären är skit bra för ungdommar i dagens läge, att fd krimiella ställer upp och hjälper dem mindre är starkt gjort.. beundrar sånna människor som tidigare haft en krimiell bakrund och som sedan valt att kämpat sig bort ifrån de. Basse är en av dom, och jag beundrar honom för de han kämpat sig egenom..


Nu iaf, back to me!!! haha,  ska ta en natti cigg, sen fan måste jag sova!! Så godnatt på er kära människor.

Opssii

2009-10-29 / 13:30:10

Haha när jag och penny skulle åka från obs till häggvik så ser jag först att de va en bil som blinka med helljuset mot mig, men de va ingen vilken bil som helst utan de va farbror blå, och jag fattade ju dirr att jag hade glömt slå på lyset, jag lyckas alltid glömma sätta på lyset när jag kör den bilen.. men iaf, tur att dom inte vände.

Just nu försöker jag tanka ner the sims 3 för att de om de funkar, just for fun.. gör endå inget om dagarna så det blir ett bra tidsfördriv..

uff vill bara hitta en jävla bil!!!! ni får gärna ha era öron öppna och säga till om ni tycks höra nått om att sälja en bil.. :) jag skulle vara välldans intresserad!

GOD DAMN!!!

2009-10-28 / 16:35:55
shit aså skrev hur mycket som helt sen fucka internet ur precis när jag skulle publisera inlägget.. de sög ju!! jaja, jag började inlägget iaf med att skriva att jag är väldigt dålig på att uppdatera när jag säger att jag ska updatera oftare. så jag kan ju prova istället med tvärt-om-språket och skriva att jag inte tänker uppdaterar så ofta numera så kankse de ändras.. vad vet jag?? Nu har jag lixom all tid i världen med att uppdatera när jag endå pillar naveln om dagarna..

Pratade med ronja för en liten stund sen, och vi kom in på samtalet bilar, och jag sa till henne att jag har kollat lite smått på en bil, en billig skit bil som bara rullar så jag kan åka hem nångång.. så hon och putte ska hjälpa mig och vi ska åka runt och kolla lite på de bilar jag valt ut, och de uppskattades verkligen eftersom att jag inte har kontakt med nån längre som är bilkunnig.. förutom min pappa då, men han jobbar ju om dagarna.


nej ni, ska ta nått att äta nu, magen skriker ju efter mat.. pok

Tusen och en natt

2009-10-24 / 11:38:30

Kom precis till evelina, passar på att skriva lite medans hon står i duschen.. Ja ni, idag är det skit dåligt väder ute, kallt och ruggit.. Men senare idag ska vi nog åka till vallentuna och suprisa tomas och hans jänta.. annars så har jag inget planerat faktiskt, vet inte vad man kan hitta på idag, skulle egentligen åkt till farmor och farfar idag , men det får bli en tripp dit imorn istället..

Sitter på världens sötaste och minsta laptop, god damn, aså om man har nån form av synskada så ska man inte sitta på en sådan liten leksak.. Nej ni , detta funkar inte längre, ser ju inte ett skit, haha!!

Nu ska jag sätta igång kaffet och ta en ciggarill.. pok


FREDAGS ONT I HUVUDET

2009-10-23 / 20:29:00
jooda, precis som rubriken.. jag tror jag behöver glasögon på heltid.. men iaf, tidigare idag va jag och jenny nere i centrum och lalla runt lite, men blev inte kvar där sålänge för att det va så jävla varmt.. sen drog jag till evi pevi och drack kaffe och spela kort, och det är inte ens roligt och spela för freddan är nån slags clown som jämt ska vinna. Sen iaf så ville evelina bjuda på mat så vi drog och käka och det va på könshåret att jag fick soppatorsk på väg hem, men hann som tur va parkera. Så de blev till att byta bil för att sedan åka till maxi för evi behövde handla.. Och inte nog med de så va de lite soppa i den också, men det gick bra iaf, tanken va den att jag och jenny skulle ut och glida med bilen, men i och med att det inte finns soppa i nån av bilarna så gick de tyvär inte.

Så nu sitter jag och kollar idol och slänger iväg ett inlägg.. uff hörde ni erik sjunga? Han är ju bara för bra.. Aja, pok

Cant believe it.

2009-10-23 / 11:54:45
Nu så mina kära läsare ska jag börja uppdatera igen, har varit så mycket den senaste tiden så har inte haft tid att koncentrera mig på detta.. Igår fick jag mitt EFTERLÄNGTADE körkort!! helt otroligt, kan ännu inte fatta de! Så länge som jag fått kriga med de så fick jag äntligen slänga mina böcker på brorsan med stålthet, haha böckerna kommer vara hans börda nu ett tag framöver. Så igår åkte jag och jenny till märsta och käka i valsta, jammie!! Sen efter de så drog jag till evi, drack lite vin och spela kort, alltid leka trevligt :)

Jag åkte ju hem och stanna i ca 2 veckor, kom tillbaka till sthlm i onsdags, och ni vet ju hur det är när man ska åka nånstans, man glömer oftast nått.. och dumma dumma jag råkade glömma mina glajjor.. Så igår efter all ögon stress, mina ögon vägde bly senare på kvällen! usch de va jätte jobbigt.

Nu så ska jag fixa en bil, flirta lite med pappa för jag vill ha en data :) Sen ska basse komma upp så åker vi tillsammans hem sen :) Så jävla nice, kirra ett jobb.. längtar!!

ne ni, jenny kommer när som bäst att jag klär på mig innan hon kommer! jag kommer med en uppdateringen sen! pok sålänge!!

Det bara snurrar..

2009-10-03 / 00:15:06

Har haft och kommer nog ha bloggtorka ett tag till framöver.. Mycket som trycker på mina axlar just nu så jag har ingen som helt ork att blogga.. dessutom så dödar min nackspärr mig också! Inget går som de ska just nu, vill bara få allt ogjort gjort. Försöker iaf att göra de bästan utav situationen, dock inte så lätt när min kära pojkvän är mil ifrån mig, inte kan stötta mig på samma sätt, men jag är glad att jag har mina älskade vänner som betyder otroligt mycket för mig i ur och skur..

anyways, gick förbi evi och kollade på idol, är ett måste eftersom att erik är med.. Har aldrig varit en idol tittare innan, bara på uttagningarna.. det är ju de roligaste! men aldrig har jag följt idol såsom jag kommer göra nu tills erik åker ut, vilket han inte ska, han ska kamma hem hela skiten tycker jag!! Så fredagarna framöver vet ni vart jag kommer spendera.

Just nu sitter jag med laptopen i knät och samtidigt försöker kolla på `jag vet vad du gjorde förra sommaren´..Ögonen börjar strejka också, och nacken vill jag bara bryta av!
nej ni, nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig till rätta och försöka sova, imorn blir det till att försöka köra och fixa nailsen.. Det behövs, nagellacket börjar nötas av.. Evi är dina fortfarande fräsha eller ska jag fixa dem? :P




Helt underbar låt.. pok