EH EH

2009-02-27 / 10:13:51
god mogron folk !

klev upp redan vid 9 imorse, och tro mig, de va väckar klockan som börja tjuta! Tänkte att jag kankse hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag ska duscha. För efter de ska jag möta sanna , köpa flyttlådor.. sen efter de ska vi till stan och kolla runt lite.. Idag är de löning dessutom, och jag är inte happy, för att de dras så mycket skatt.

Igår jobbade jag , sluta klockan 1 då jag skulle till löwet, och de gick bra där. Gjorde ett grav test för att se så allt låg rätt till och som tur va gjorde de det.. Fick ett nytt recept på ppillet... Yaz helet som , som är en ny sort, Så vi for se hur dem fungerar. Efter jobber va jag endast hemma, satt och spela och bara tog de lungt.. Sen framåt kvällen träffa jag evi en stund, passa på och säga hejdå eftersom att hon själv åker till mora idag och jag träffar inte henne någe mer fören jag kommer hit och hälsar på eller tvärtom!

Ne kan uppdatera senare ikväll om dagens allt. pok

EVI!!!

2009-02-24 / 19:01:01

FÅR JAG MÖBLERA I DIN HJÄRNA ???????????

och ta bort dom skruvarna som är rostiga?

polera din hjärna så du aldrig begår samma misstag som du gjort sjutti-elva-gånger!!!!

I will run for ya

2009-02-24 / 18:55:44
Idag är det tisdag och fettisdagen.. Just luv semlor, har ätit lite för mycket semlor, inte bara idag dock.. Men det räcker för min del nu, det är så gräddigt så man tröttnar fort på de.. Jobbade idag as usual , igår gick super , men damn va trött jag är idag. Och sovmorgon blir inte förens efter lördag hoppas jag.. känner mig jätte stressad och vill bara gräva ner mig nånstans i ett par dagar. Det har blivit förmycket för mig lilla kropp just nu , men jag försöker så gott jag kan..

Dem på jobbet blev jätte glada av att jag fortfarande vill stå kvar i deras papper , så kankse när jag kommer och hälsar på så kan man ju alltid jobba nått pass också. men jag sa till henne att jag ville ha kvar tjänsten tills vidare så får vi se vad som häner och fötter sen. Min brukare är dock mindre glad, men hon blev lite gladare av att veta att jag iaf har tjänsten kvar.


yff, pok

DETHÄR MED WOW

2009-02-22 / 17:56:06
I början så spelade basse jätte mycket , och sedan första gången jag såg de spelet , så hata jag de .. haha.. och det va nog mycket för att jag inte fattade mig på spelet och för att basse spelade så mycket.. Men sen kom det en dag , då de vände, basse gjorde en gubbe till mig så jag kunde prova på.. Och tillslut så började jag sakta men säkert förstå mig på spelet , vad de går ut på , och vad man ska göra, visst , det är fortfarande att jag inte lärt mig allt, men det är ett så stort spel , så det tar sin lilla tid.. Och jag har fått frågan om jag tycker de är kul.. ja, det är kul , det är ett jävla bra tidfördriv, och man kan samtidigt vara social med andra vänner som spelar.. Är det någon där ute som spelar ? :)

TACO TACO TACO

2009-02-22 / 17:39:10
Jag tror jag kommer se ut som en tacos snart. Äter de alldeles för ofta.. Igår blev det de till middag, och idag när jag kom hem från jobbet , så blev det tacos.. Och jag kom fram till att de fanns ganska mycket tacos kvar , och kan lika gärna ta med det som middag till jobbet imorn.. haha lyx.. Imorn blir de dock dubbelpass så nån frukt eller nått måste jag också ta med mig.. Allt gick super idag på jobbet , Dock tog de tid att gå dit och hem , det är ju kommit så otroligt mycket snö ute, så jag fick köpa mig fram.. hallå vart va alla plognissar nånstans?

Känner mig super stel i ryggen , så det skulle inte sitta direkt fel med lite massage, hjärtat, du har mycket att ta igen när vi ses.. =) Det är bara 6 dagar kvar nu!

Idag blir de till att rensa klart de jag började med igår , sen tänkte jag ta mig ett varmt bad och sen sussa.. Det blir en lång dag imorn, och inte nog med de, det är tisdag och onsdag också.. Tordag får jag ingen sovmorgon för att jag ska till gyn, och fredag ska jag upp tidigt för att jag óch sanna ska ner till centrum ,sen ska hon hjälpa mig packa.. Så det kommer kännas som att man ska åka på semester , fast hela mitt rum följer med. haha!

Anyway , ska gå och köpa cigg.. pok

HÄR SKRIVER MAN EN RUBRIK

2009-02-20 / 19:23:25

Psst, titta, jag hitta mig själv

BEAUTIFUL

2009-02-20 / 19:18:44
When I see you, i run out of words

@WORK

2009-02-20 / 19:11:03
Kom hem från jobbet för ett tag sen, känner mig helt slut i kroppen, ska nog ta ett varmt bad senare ikväll.. attans så skönt! Jobbet ringde när jag va på jobbet, hah, låter lite weird, men iaf.. jag fick ett pass på söndag , och på måndag jobbar jag dubbelpass sen tisdag och onsdag som vanligt. jag har jobbat ganska mycket nu, men de gör inte mig något, det är bara bra, och det är ett stort plus i kanten att det är ett helt underbart ställe som jag är på. Jag har dock jobbat ganska mycket mer än vad jag borde egenligen på så kort tid. Men jag tycker inte att det spelar så stor roll då jag endå flyttar snart och hinner vara ledig och ta mina sovmorgonar.

Ikväll så händer och fingrar det ingenting, orkar faktiskt inte göra nått såsom jag känner mig nu. Så blir till att vara hemma bara, tänkte spela faktiskt. Känner mig som en jävla geek när jag nämner ordet spela. men det är kul , tidsfördriv och det är trevliga människor man pratar med också.

pok

BÄSTA

2009-02-19 / 21:00:55
Jag dör för den här låten

Sleeping Beauty

2009-02-19 / 20:58:05
uff, nu är jag riktigt trött.. Idag har det bara varit slappt , sanna kom förbi mig en stund , och jag fick en plånbok av henne, jätte fin, och de va jätte gulligt av henne. Min förra fick jag också av henne , men myntfacket hade gått sönder. Så alla mina mynt låg lite var som , man kunde hitta dem lite överallt. men nu ligger dom på en plats.

Vad ska ni hitta på för bus ihelgen då?
Jag ska nog inte göra så mycket mer än att kankse rensa kläder, tvätta, och börja kolla vad jag ska ha med mig och vad som ska kastas, flyttar ju nästa helg, och jag jobbar mån-ons och torsdag ska jag till löwet. Så Det är nog dax att börja lite smått så jag inte behöver stressa sönder. Fredag är det löning också , så då tänkte jag shoppa lite.

Nu ska jag ska ta mig en dusch och lägga mig och kolla på nån film, cuz i have work tomorrow.

PURE HAPPINESS

2009-02-19 / 15:12:37


I luv u til the day I die

The apple of ma eye

2009-02-19 / 15:08:42
Saknar min baby nått enormt mycket nu , men det är 1 vecka kvar tills vi får träffas. Vi har varit från varandra nu i ca 1 månad, och de är jätte länge för både mig och honom då vi aldrig varit ifrån varandra en längre tid. Basse va och kika i lägenheten som vi kommer bo i , och den va tydligen jätte fräsch.. Nyrenoverat kök, och så fanns de som en dörr så kommer man in i ett stort skafferi. en 3:a på 93 kvm.. Så det är ja, helt enormt.

jag har jobbat mycket nu de senaste dagarna och idag fick jag ledigt vilket känns jätte skönt , imorn jobbar jag dag, sen är jag ledig resten av helgen , så blir till att tvätta och ta de lungt bara..

Ppiller

2009-02-18 / 18:03:48
usch vad jag inte tycker om ppiller. Det är alltid ngt fel på dom och det händer att man glömmer ta dom ibland också.. Jag va ju tvungen att ta en break från dom , och nu började jag med dom igen , men känner att jag inte kan fortstätta med dom mer för jag mår as illa av dom och jag blir jätte känslig med lukter också. Jätte irri faktiskt , innan dom ppillerna jag käka nu hade jag kraftiga hormonsvängningar . =/ alltid nått problem..

är inte på så bra humör just nu.. så jag ska ut och ta en cigg !!!

SÖNDAG

2009-02-15 / 12:45:37
Känns inte som söndag , känns mera som att de är måndag eller nått.. Kankse är de för att jag ska jobba idag.. eller jag vet inte.. kankse bara vill att dagarna ska gå fortare så jag får träffa den saknade..

Pratade lite med pappa igår ang hur jag skulle göra med körkortet eftersom att jag ska flytta ner till småland.. Så dem skulle betala en intensiv kurs som jag tar där nere.. Och de känns ganska så skönt , för medans man är arbetslös därnere, så kan man passa på under dom 2 veckorna att ta de..

Nu tänkte jag äta lite frukost, pok

Happy Valentines day!

2009-02-15 / 12:36:02
Vad gjorde ni för mys igår??
Jag va bara hemma, tog de lungt.. Min puppy e långt ifrån mig så de kändes ennu tommare igår. Ingen att dela alla hjärtans dag me..  De va tråkigt faktiskt.

Saknaden är stor.

2009-02-10 / 14:03:48
fick precis ett sms från jobbet , dem undrade hur jag mådde och om jag kunde börja jobba igen , så jag ringde upp dem , och pratade lite , och kom fram till att jag ska jobba torsdag och fredag. Det har varit lugna gatan dem senaste dagrna, så skönt. Har i stort sätt bara varit hemma och tagit de lugnt ..
Jenny fyllde år igår , så jag va där uppe och käka mat med dom, och bara va.. :) Hon fick en jätte söt ros av mig , ett halsband med ett J , sen ett kort.. Så jag hoppas hon blev nöjd för de lilla, ville ge så mycket mer, men det e svårt när plånboken så gott som ekar..

Och mitt hjärta saknar jag bara mer och mer för var dag som går.. blir bara jobbigare och jobbigare, speciellt på kvällarna då man vill känna värmen som mest.. Men snart ..

Har träffat evi också .. =) Alltid kaffe , och alltid finns de nått att prata om.. hihi, lika trevligt är de.. Det blir hundpassning igen , 21-22 .. :)

ne nu ska jag gå och vila lite , pok
' BÄSTA LÅTEN <3

ÅRETS FÖRSTA GRILLNING

2009-02-07 / 13:08:26
Gårdagen gick ganska bra trotts att jag hade ont emellanåt, dock va de inte lika roligt att gå nere i centrum. men det blev årets första grillning iaf , och de smaka som sommar. jennys mor va dock lite mera skeptiskt och tyckte att jag & jenny inte va kloka i huvvdet som skulle grilla , men det va ingen som ringde brandkåren iaf , så de va tur de!
Kom hem i hyfsad tid igår och somnade rätt så fort , sen imorse gick jag förbi evi min och sitter än kvar här och dricker kaffe sig och pratar! va ett tag sen som man träffa henne så det finns mycket att prata om. Just nu sitter jag här..och passr på och bloggar lite medans tant ska ta hål i örat.. Så det fick mig att påminna om att jag måste köpa örhängen nästa löning så inte mina hål växer helt igen. Va ett tag sen som jag hade dem i .. och det är inte gratis att ha många hål i öronen , för man eller jag [!] lyckas alltid tappa mina, och fråga inte hur [?]

Me nu ska jag kolla hur de går för henne, mors !

Burning through my darkest night

2009-02-06 / 13:45:24
Igår va jag med om världens mardröm, men allt gick bra. Jag fick all stöd jag kunde få trotts att jag mådde bajs över de så va de enda jag kunde göra, de bästa för både mig och basse just nu.. Det psykiska blir bättre med tiden, och de fysiska, får jag stå ut med. Igår ska vi inte prata om hur ont och hur dåligt jag mådde. Idag är de dock bättre smärtan har släppt, men kommer till och från hela tiden. Men allt kommer bli bättre..så småningom.

Eftersom att jag känner mig bättre än vad jag trode idag, så bestämde jag och jenny att vi skulle grilla ikväll. Fast jag kan dock inte följa med till centrum för att handla, känns som att de blir får långt att gå för mig.. men det är tur att hon får sällskap av mor sin. Så jag skulle stanna kvar där, och hålla koll så robert städar sitt rum. Så vi får se hur de slutar.

Nu ska jag ta mig en alvedon och ta en dusch så jag kommer iväg nångång. Det går inte snabbt för mig och jag känner mig helt handi-kapad!! Så om jag har vägarna förbi så skriver jag ett inlägg eller två senare. pok sålänge!

2009-02-04 / 17:02:13
Ur the light when i cant see,
ur the air when i cant breathe,
when am weak, youll make me strong.
im gonna stay wid you, pray wid you, grow old and gray wid you.
youre a king, therefore i treat you royal.
this is all for you, cuz i simply adore you.

Älskling, saknar dig

Work

2009-02-04 / 16:33:17
Är ledig från jobbet veckan ut då jag ska göra abort imorgon. Och det känns inte kul må jag lova.. Både jag och basse vill ha barn, men de kommer aldrig funka ekonomiskt. Så det bästa är att vänta ett tag till, få ordning på allt. Basse har flyttat till småland nu , och förmodligen imorgon eller på fredag så får vi vårat radhus. En 3:a med inglasad balkong och tomt.. Så efter jag varit på sista återbesöket på löwet så flyttar jag ner. Saknaden kommer vara stor för mina vänner, men dom kommer endå alltid bestå. Är ju inte omöjligt att komma och hälsa på.

anyway, känns som att jag setat på data waay to long. Så jag måste ta en break från den.
uppdeterar senare, pok

Välkommen till min nya blogg!

2009-02-03 / 21:32:36