HUH

2009-03-25 / 15:15:19
Vissa dagar går mer segt än andra, preciellt när man inte gör så välldans mycket, men igår promenixa vi och hämta bla mitt paket som hade kommit från ellos. Yäy, hälften av mina saker fick jag. det är dock två plagg som jag ska skicka tillbaka då dem sitter lite knäppt. Men Allt annat satt super så nu vill jag bara ha mina resterande saker. Efter de by the way traska jag & basse förbi hans mormor och morfar för att hjälpa dom med att flytta upp bardisken upp från källaren och ner med en "videobyro" som vi flick montera isär för den va alldeles för tung o bära. Det gick bra dock att flytta upp och ner allt , men jävlar vilken träningsvärk jag fick.. Sitter här nu och känner i mina armar. Haha! benen känner jag också , men de kan og bero på att jag rört mig så mycket också..

Idag åkte vi och storhandla, sen reklamera vi våran tv bänk och hämta mitt efterlängtade paket från Yves. Just nu så sitter basse och monterar upp tv bänken och jag tvättar förfullt. Ska laga mat om ett tag också.. Men nu ska jag ta en cigg sen till tvätt stugan!! pok

Krabba

2009-03-21 / 23:23:13
Tjudii folks.. ser att det va ett tag sen jag drog ett inlägg så nu i väntan på en till spelare på wow så tänkte jag passa på att dra ett snabbt inlägg.. Jag har beställt massor med sommar kläder från ellos, hittade jätte fins stuffs som jag hoppas på att sitta snyggt. Passade även på att köpa lite grejjor från Yves också, det är rea där så take a look for your self if you find something..

Helgen har för övrigt varit välldans lung. Basses mormor och morfar åkte till tyskland igår så vi passa på att ta hit den bärbara datan och de andra internet så jag&baze har spenderat kvällarna på datan.. Idag på dagen va jag och basse ute och tog en promenix då de va så himla fint väder ute. Första gången iår som man gick utan jacka, damn va skönt de kändes.. Man längtar bara mer och mer till sommarn nu..

Eftersom att jag börjar bli attans trött nu så glömde jag totallt bort vad de va jag skulle skriva. Men jag kommer nog säkert på de till kommande inlägg.. Smoke time, then play before bedtime.. pok

FINSATE

2009-03-13 / 14:48:31


DENHÄR LÅTEN ÄR SÅ JÄVLA FIN!

FREDAG

2009-03-13 / 14:46:52
yff, har inte orkat blogga på ett tag , duno why, men det har bara bivit så. jag har gått in på min blogg flera gånger och loggat ut lika fort för att jag bara inte orkat skriva. men jag tänkte bara för att jag inte har något att skriva om nu så ville jag skriva några rader om ingenting. Och nu har jag i stort sätt gjort de bara det att jag inte skrivit om något. Så jag ska bara fylla ut raderna lite till innan jag publicerar detta onödiga inlägg. Jag vet nog att du fortfarande sitter och läser för OM det skulle komma upp något intressant mellan demhär raderna, men det det kommer inte komma någe mer förutom att du kan sluta läsa nu! Och jag hjälper dig lite på traven med att sluta skriva också! Have a nice day, pok

BURN

2009-03-11 / 21:11:51



SIMPLY THE BEST

2009-03-04 / 17:58:46
Phuu, har precis ätit middag och basse lassa på i tallriken så det känns som att man är hög gravid. Magen har svullnat så kan jag kan nog sätta ett glas eller två på den. Dagen har bara flugit iväg idag känns de som.. Va förbi ams tidigare idag och skrev in mig.. Låter konstigt när jag skriver att jag skrivit in mig, typ som att jag skrivit in mig på nått psyke eller nått.

jag och baby tog en promenix till konsum tidigare och handla lite. Sen har jag hängt upp gardiner i köket också. Ganska snygg grön färg, Jag som alltid velat ha ett gröns kök, och nu har jag de. Det är ju ljus gröna tappeter och de passar till all trä som är. så det blev fint. Resten av lägenheten börjar se bättre ut också. Basses mormor och morfar kom förbi för en stund sen och jag trode bara att dom kom förbi för att kolla läget, men basse visste att dom kom för att dom hade köpt något, och han hade rätt. Dom hade köpt en tv bänk så vi kan ställda tvn på. Projektorn är näst intill död så vi måste köpa en lampa till den sen skulle basse skära i duken också , så man kan senare ställa en tv bänk under.

Nu hojtar duschen, sen blir det film titta och mysa. Blir nog till att hjälpa basse innan duschen för han verkar ha lite problemas med att montera upp skiten. pok

You are the only one i want

2009-03-03 / 16:53:42

WHITE TRASH BEAUTIFUL

2009-03-03 / 16:43:37
hejhopp.

Just nu borrar basse i väggen för vi ska upp med en glas hylla, så jag passar på att skriva ett snabbt inlägg innan vi ska gå och kasta massa soppor. Annars idag så va vi förbi hans mormor och morfar och fika lite, sen åkte vi förbi ams, men dem hadei nte öppet på tisdagar , så vi får åka förbi dit en sväng imorn. Efter ams åkte vi och handla mat , så nu ser det bra ut i kylen.. Jag har packat upp resterande kläder och annat skit ,så nu är allt på sin plats. Nästan allt iaf.. Vi tar lite i taget..

Nu behöver karln hjälp, pok!

jag ser det snöar

2009-03-02 / 16:06:24
Halva dagen har gått idag och jag kan ju säga att jag och basse har inte gjort något annat än att sitta vid datan idag :S Va förbi hans mormor dock en sväng tidigare och ringde lite ärenden. Så nått fick vi gjort idag , jag gjorde en adress ändring också.. Så den nya adressen får ni fråga efter.

det snöar som fan ute. snöar de uppe hos er i sthlm ? :)
Just nu så har jag inte mycket att säga , så får jag tid så uppdaterar jag senare ikväll. pok



Just love this pic

Home sweet home

2009-03-02 / 11:39:33
I lördags flyttade jag ner till småland.. Och innan dess va allt så jävla stressigt.. Jag jobbade så mycket att jag inte hann med ett skit , så all packning fick ju bli halva lördagen då jag och sanna åkte in till stan under dagen.. shoppade lite grejjor som behövdes.. Och sanna va så jävla gullig och hjälpte mig med att packa när vi kom hem! Så det kändes så skönt att få hjälp för jag hade aldrig hunnit göra allt själv.. På lördags morgonen pirrade de i magen som fan! Och jag visste inte om de va för att jag skulle flytta eller om de va för att jag skulle få träffa basse efter 6 veckor.. Men jag va helt extas! Dem kom tillslut, och allt fick plats i släpet som tur va , för jag va lite tveksam eftersom att jag hade så mycket saker! Men de gick bra.. Vägen ner hit gick också bra.. och nu har de gått 2 dagar..

Och om jag ska vara riktigt ärlig, så har jag knappt packat upp nått..  vi tänkte göra allt sånt idag. Ska själv kolla lite saker , och ringa runt lite.. måste ju få ett körkort , en peng tills jag får jobb.. Jag har inte heller hunnit tagit några kort på lägenheten , men köket hann jag självklart ta på! ;)



Eftersom att jag sitter på ett mobilt jävla bredband så går de inte fort kan jag lova. Vi väntar än på att få vårat internet, telefon och en box så vi kan kolla på tv. Så bilder och allt lägger jag upp sen.

Första middagen är invigd =) Helt underbart de va , basse lagade mat , tände ljus och vi skåla. Idag måste vi åka dock och handla  för att de ekar i kylen , och de suger att inte ha någon mat.. Så Vi måste fylla upp den lite, mat förådet som är enorm, den fyller vi upp med tiden, hah. Vi är ju 2 pers som bor här..

Jag uppdaterar senare ikväll, ni ska jag ta en cigg, försöka väcka basse, sen fixa mitt cv! pok