SNÖ SNÖ SNÖ

2010-01-06 / 11:50:23
Sen igår har de snöat som fn !! jag vet inte hur det är upp i sthlm nu, men damn va snö de är ute just nu!! Jag ska ta ett kort senare så ska ni få e :D Synd bara att man inte har nån form av backe eller skridskorbana. Va så länge sen jag åkte skridskor, så de skulle vara roligt att gå ut på isen och prova om jag ens kan stå på dom.
Det ska jag försöka kolla upp idag, för jag tycker iaf att de borde finnas nått sånt här innom 10 mils avstånd iaf :P

Jag & basse har sagt varje dag nu i 3 dagar att vi måste tvätta, men likt förbannat vaknar man sent och karln ennu senare.. Vi har totallt fuckat på dygnet, och de är inte lätt må jag lovar att vända tillbaka de. Man har ju lixom ingen rutin och jag känner inte för att gå upp tidigt varje morgon för de finns endå inget för mig att göra så tidigt. Läängtar till ett jobb :)


Kaffet ropar, pz!

Januari -10??

2010-01-04 / 22:26:59
Haha alltså tycker inte ni att de låter lite knäppt med år 10? Jag tycker iaf att de låter mycket bättre när man har en nolla innan.. typ.. nolltio!
Jag har haft lite funderingar på om man kankse ska börja plugga igen.. kankse till hösten! Det är så jävla thight om jobb just nu och jag börjar fan klättra på väggarna numera. Är så rastlös om dagarna och inga pengar som rullar in på kontot varje måndag!! Saknar en HEEEEL dags shopping inkl ett fik!! Hoppas de sker en förändrig kankse så snart för allvarligt talat så orkar jag inte gå arbetslös längre.

För att byta samtalsämne till något roligare så kan jag berätta lite om nyår. Det blev ju ändringar där i sista minuten, så jag & basse åkte till erik och linda och fira nyår tillsammans med dom och dempa. Det är ju mycket roligare när man är ett par styckna och eftersom att dom inte kunde komma eftersom att dom har zack och linda som är på tjocken så brumma vi dit.. Satt och drack och snacka lite skit innan mat lagningen, först så bjöds de på smörgåstårta, mumma!! De va så otroligt gott. Sen blev de inbakad fläskfile med potatisgratäng och en misslyckad rödvinssås. Men de va ju tur att basse tyckte om den! USCH!! haha. Men och andra sidan så tror jag inte att han tyckte den va så god!!
Innan utgången före 12 slaget så åt vi ostbricka också. haha, aså vi åt heela kvällen så jag kan ju garantera att man inte gick och la sig hungrig iaf!
En mycket trevlig kväll blev de! Sen morgonen därpå gick dempa och basse ut till bilen för att värma upp den till lilla mig, så fastna jag kvar inne då jag & linda pratade lite om allt. så karln fick ringa och tjata ut mig! Och jag kan ju säga att bilresan hem va så nog fan de drygaste ever!!!!! 1½ timma tog de för att vi körde fel, vi körde via oskarshamn och gud vet vad. haha! Men vi kom hem till slut, och de blev till att lägga sig i sängen och bara kooolla på massa film.. mys!

Nej ni, nu uppdatara jag iaf, ha de bra pepz.. PZ!